Ezmag Kizlar kizim ilk gun lazimlga yapti cok svndk ama simdi soylemiyor altina yapiyor pskolojim bozuldu ne yapmam lazim bana ysrdmci olurmusnz bide biras inat oyle surpriz falan kanmiyor
Kk41 Ezmag çok normal 1 hafta 10 günde anca oluyor . Pes etmeyin. Sticker falan seviyor mu oğlum da etkili olmuştu
sifirekran_bolkitap Ezmag biz de de ilk gün iyidi iki gün gerileme oldu 4. Gün adaptörle klozete oturmak istedi onu sevdi. 7. Gündeyiz adaptörle devam ediyoruz. Daha söylemiyor ben saatleri bilip götürüyorum.
Usnac4559 Ezmag tersini söyleyin yapar lazımlığa oturamaz kakasını lazımlığa yapamaz deyin siste inat kişilerde tersini söylemek çok işe yarıyor
Ezmag Kk41 tesekkur ederm insallah bian once ogrenir sticker seviyor lazimlga falan yapstrdik ama fayda etmedi pek
Ezmag sifirekran_bolkitap klozete hic oturtamiyorum adaptorde aldim ama fayda etmedi mesela oglenden belli hc cisini yapmadi bilmiyorum normalmi boyle olmasi
61616161 1 ay 1 hafta oldu hala söylemiyo kaka söylüyor ama çiş asla ben 1 saatte 1 getiriyorum getirmesem tutarken tutamadığı kısmı işiyo maalesef yorulduk bakalım ne olur zamanla