cerenvebebisi Kızlar 50 günlük bebeğim var gündüz bir sorun sıkıntımız yok ama akşam saat 9 veya 10 olunca ağlamaya başlıyor gece 2 ye kadar devam ediyor öyle uyuyor hergun huy etti böyle yapıyor nasıl başa çıkabilirim başına gelen varmı
domatesguzeli cerenvebebisi plates topunda hafif zıplayarak sakinleştirmeyi denedinizmi bizde işe yaramıştı
minniks cerenvebebisi her gun aynı saatte yapıyosa koliktir doktora gidin damla falan veriyo bebiste sizde biraz rahatlarsınız en azından
zencizeytin cerenvebebisi çok uykusu vardır uykuya geçmeyi başaramadığı için, sizden tam uyku desteği alamadığı için agliyordur. O saatler zaten geç saatler. Uyuyor o saatlerde mi kalkıyor? Yoksa hiç uyumuyorsa akşam en geç 8 buçuk gibi gece uykusuna geçirmiş olmanız gerekir
min_k12421 Bazı dönemler öyle oluyor maalesef sabırla geçmesini bekleyeceksin. Kısa sürer merak etme.
cerenvebebisi min_k12421 yeni anneyim ilk bebeğim araştırdım felan atak haftası felan diyolar ama anlamadım vallahi
cerenvebebisi alpsmother_ gaz çıkarıyor damla kullanıyorum gazi olan bebek gün içerisinde de sorun çıkarır değil mi
Mrveizmrl cerenvebebisi evet ilk atak haftasi canim çok normal 1 hafta sürüyor sonra normalde dönüyor ama sunu söyliyim bu büyume ataklarından sonra cok güzel guncellemeler geliyor bunda mesela kendisine her baktiginda sen güldükçe o gülecek günesli günler seni bekliyor atak haftalarini takip et mutlaka cok huysuz oluyorlar uyku nedir bilmiyorlar insan deliriyor cidden bir seyi mi var neden boyle diye ama geçici bir durum emin ol biz 12. Atak haftasindayiz büyüdükçe ataklar büyüyor 😅
Mrveizmrl cerenvebebisi gaz problemi 2. Haftada baslar ve 3. Aya kadar devam eder her gun gece gunduz devam eder bence gazindan degil ama yinede aksamlari sıcak banyo iyi geliyor rahatlayip yatiyorlar
TeomaninAnnesi cerenvebebisi kolik bebekler her gun ayni saatte aglamaya basliyormus diye biliyorum. Abimin kızı da aksam 6 ile 9 arasi 3 saat kesintisiz aglardı. Her aksam 3 saat battaniye de sallardilar.anca oyle sakinliyordu. Doktoru kolik demisti. 3 ay surdu Allah tan
moms3 cerenvebebisi benim bebeğim alerjik, alerjik bebekler de böyle yapıyor ya da gaz sancısı vardır memedeyken de gerilip ağlıyorsa sancıdır
fatmanurkayra Benim oğlum da aynı anlattığın gibi her gece ağlardı. Ben çok üzülüyordum hatta farklı farklı doktorlara götürdüm acaba biseyi mi var diye. 2 buçuk aylikti sanırım bi kesildi bidaha olmadı. Sende canını hiç sıkma bu geçici bi süreç ve bitiyor
fatmanurkayra Piyasada ki en iyi gaz damlaları ni da kullandım hiç bi ise yaramadı benimki gazdan değildi büyük ihtimalle