birkucukanne yeliz87 merhaba bizde test yaptırdık bizim total ıge de 18.5 çıktı çok yüksek değil gibi ama bilmiyorum nedir ne değildir
yeliz87 minikkurabiyee vucudunda kirmiz lekeler cikti buyuk buyuk alerjik egzama dedi kan aldi okadr 28 hazirana randevu verdi istsnbulda randevu cok sknti
minikkurabiyee yeliz87 vücudun da mı çıkıyor o kırmızı lekeler yoksa yüzünde çenesinde falan da çıkıyor mu 1 2 sefer kakasında kan gördüm birde Kakamız mukuslu ondan da şüphelendim bu ayın 29 unda götüreceğim büyük şehirlerde öyle maalesef 😏
yeliz87 minikkurabiyee yanaklari cok onceden kirmiziydi 1 3 4 haftadirda vucudunda cikmay basladi kortizonlu krem ve nemlendirici kullaniyorum simdi biraz sakinledi insallah gecer
KMerveee Kakada mukus kanlı kaka kırmızı noktacıklar ve egzama malesef alerji belirtileri Bebeklerde genellikle testlerde bir sonuç öıkmayabiliyor ama bu akerjı olmadıgı anlamına gelmez Süt süt ürünleri gluten ve tüm kuruyemişleri kesmeniz gerek
yeliz87 KMerveee evet bende yumurta tavuk paketli gidalar kuruyemis yemiyorum et ve yesillik yiyebilrsin dedi doktor