alyosuum 3 aylık kontrolünden çıktık şimdi. 5 kilo olmuş kızım. 600 gr almış sadece sınırdayız yani. doktor bi sorun olmadığını söyledi ama insan ister istemez üzülüyor. diğer aya göre daha bile çok emmişken neden bebeğim kilo alamıyor
alyosuum Goktugmom_ 2.750 doğdu zaten doktor küçük bi bebek olucağını söylemişti ama 1 ayda sadece 600 gr alması canımı sıktı. sınırdayız çünkü
Tecrubesizaile0334 Benimde oğlum 3 aylık aynı dediğin şeyi yaşadık canım çok emzirmeme rağmen az kilo almış doktor sütümün kalitesi düşük olduğu için olabilir dedi bi vitamin yazdı birde az miktarda mama takviyesi yapmamı söyledi
alyosuum Tecrubesizaile0334 bana da solgar brewers yeasti verdi doktor. ama derdim süt artışından ziyade sütün yaraması kilo yapması
zdda Tecrubesizaile0334 teşekkürler canım bende şuan onu kullanıyorum benimde bebisim bu ay az almış yeni başladım bende vitamine bir kaç gün oldu
Tecrubesizaile0334 alyosuum aynen bakalım bende sütün kalitesi artması için aldım sanırım işe yarıyor gibi 🙏
Kelebeksevenat alyosuum sınır değil ki normal bence bebeğin günde yirmi gram almış normal karşılıyor çoğu doktor