caylavyu princees Lcw online, hm, cigit bu üçünden giydiriyorum hem pamuklu hemde çok güzel modeller var. Henüz almadım aklımda bir çok kombin var 🙃
Deletedmom_216 princees bebegim bayramda 50 gunluk olcak muslin şort felan var midir acaba bebegime olcak kadar ☺️ nerden bulabilirim. Erkek bebis bu arada ☺️
Sudee00 Deletedmom_216 Canım lcw bakabilirsin çok güzel yazlık ürünler gelmiş fiyatları da baya uygun bende müslin gömlek aldım oğluma😌
Deletedmom_216 Sudee00 benegime gore bulabilir muyim ki? Yazlik fekan pek yok cunku magazalarda 50 gunluk bebjs icin kac sylik almam kazim 0 3 ay mi alayim
Zeynepcndr3 princees Yazlık alışveriş yapıldığı için bir çok yeni kıyafeti var şık günlük bayramda da zaten çoktan yazlık giydirmiş olucaz o yüzden almıycam aldıklarımdan giydiricem 🫠🌸
princees Deletedmom_216 bebeğinizin kilosu ve boyu önemli aydan çok onyuzden ona önem verin ve hep bir iki beden büyük alın ben öyle yapıyorum yani
Sudee00 Deletedmom_216 Var canım lcw de bebek bölümünde ben hep ordan alıyorum oğluma doğduğundan beri yada minicity diye sayfa var oda hem güvenilir hem uygun fiyatlı 50 günlük için kilosu önemli kalıplıysa 0-3 ay küçük gelir ama yine de 0-3 ay alma derim bebekler çabuk büyüyor elde kalıyor çünkü giyilmeden 3-6 alabilirsin rahat olur
Deletedmom_216 Sudee00 bakicam kuuzm en son deneyip alicam giydircem ogluma o sekilde alicam ☺️ yani suan 23 gunluk. 14 gunlukken 3.700 du kilosu