Eliffhanife Gunlerdir aglayan uyumayan bebegim insaallah rahat eder ne kadar mutluyum dişi cikti diye 7 ay 19 gunluk bu arada paylasmak istedim 😀
Minik12_3 Eliffhanife ay benimkide günlerdir çok huysuz 7 ay 21 günlük ve hla diş yok Bakalm bizimki ne zaman Gelicek 😂 hayırlı olsun bu arada 😍
Dunyamsensn2008 Eliffhanife Maaşallah canım inci gibi dişleri olsum 💕😚Bizimde dün kasığa değdi çok mutlu oldum daha ilk disimiz devamida sorunsuz gelsin insallah
Eliffhanife ikizannesii ewet sisti ama 2 haftadir patlamiyordu gece uyku diye birsey yoktu hergun bakiyirdum sonunda bugun kenardan ucu gorunuyo
Dunyamsensn2008 Gundogduu huzursuzlugu gidiyorda bu sefer diğerleri için baslio ama bence ilki önemli çocuk bi rahatlıyor sanki
Bebegimucizem Eliffhanife gözünüz aydın sorunsuz gelsin hepsi inşallah huysuzluk kaç gün sürdü gündüzleri nasıl geçiyordu gününüz peki
Eliffhanife Bebegimucizem 5 gundur hic gece uykusu yapmiyordu surekli agliyarak uyaniyordu ve grip oksuruk ve kanda enfenksiyon var suan ilac kullaniyiruz onlarda rahatlatti aslinda