hepsigececeksabret elif111522 durdum düşünüyorum ben de bıktım her gün ne yenecek? Hazır tavuk döner pilav ve ayran yapabilirim
Aslanmom__ elif111522 bacım nohut yemeği yaptım yanına da yoğurt koyucam benim adam öyle çeşit aramaz sevdiği karnını doyuracak bir yemek olsun yeter 😂
[silindi] elif111522 Valla bugun okul kermesimiz vardi satamadigimiz kalan pilavlari gorevli arkadaslarla beraber paylastik yanina doner yaparim mis 🤣
BurcuKucuk elif111522 ben sabahtan hünkar beğendi, pilav yaptım eve geçince de bir salata ayran yaparım yeter 🤣
Liyosunannesi Dokuzkasimbebesi pirinci yağda kavurduktan sonra tane mısır ekliyorum yarım su bardağı falan, tavuklu yemeklerin yanına yakıştırıyoruz biz baya☺️
Ardenaden elif111522 mantar sote biraz dunden dolma var bide kofte patates biber kizartacgm kizima.Anne evinde oluncs ne olsa yiyorz esim olsa pilav ister corba ister isterde ister 😀
Deletedmom_108 elif111522 Dünden beri canım taze fasulye istiyor biraz önce aldım marketten. Taze fasulye yanına şehriyeli pirinç pilavı ve salata.