ilknur95 eymenesra Bazı annelerin sütü sarılık yapıyormuş maalesef benim de öyleydi. Ben çok panik olmuştum doktorumuz görür görmez anne sütü sarılığı ama için rahatlasın diye karaciğer enzimlerine bakıcam dedi bazen o da yapıyormuş. Öyle bir şey çıkmadı. Sütten kaynaklı karaciğeri geliştikçe geçecek dedi gerçekten de geçti.
uykusersemi Bebeğim 14 günlükken sarılıktan hastanede yattık bir gece ve şu an 1 aylık olacak hala sarılığı var. Doktorumuz uzamış sarılık testlerine baktı ve anne sütü sarılığı olduğunu, bir süre sonra kendiliğinden geçeceğini söyledi
ilknur95 ilknur95 valla ben zaman tutmuyorum ne zaman isterse veriyorum. Gece ilk zamanlar iki saatte bir uyandırıyordum doktorumuz kilo alımı iyi olduğu için gerek yok kendi uyansın dedi ona uyuyorum gece de
uykusersemi eymenesra açıkcası onu ben belirleyemiyorum bizimki sürekli emmek istiyor. İlk doğduğu zamanlarda da tam 2 saati beklemiyordum bir buçuk saat, bir saat 45 dk kadar sonra emziriyordum. Doktor şimdilerde gaz olmaması yediğini sindirmesi için 3 saatte bir emzir dedi ama sabredemiyor bizimki