nkelsoglu 3 aylık bebeğim var ve artık psikolojik olsrak hiç iyi değilim. Tuvalete gitmek kahvaltı yapmak yemek yapmak lüks olmuş durumda ve ben hem fiziksel hem psikolojik olarak hiç iyi değilim var mı benim gibi olan acaba?
LadyGaddar nkelsoglu Geçiyor hiç canınızı sıkmayın ,çoğu anne aynı durumda,ilk zamanlar zor ama geçecek, hergün büyüyorlar zaman hızlı geçiyor,yeterki bu dönemde biraz sabredin
Alyalp nkelsoglu hiç bitmeyecek gibi geliyor ama geçiyor tabii bu defa da farklı zorluklar oluyor anne olmak zor
nanelisekerr_ nkelsoglu bizde 4 aylık olduk. Bende çok iyi sayılmam. Bebeğim sabahtan beridir uyumuyor ben reglim ağrım var bir yandan. Daha kahvaltı yapmadım. Çok zor annelik. Bu kadar tahmin etmezdim
meriahsen nkelsoglu 8 aylık ve aynı sorunları yaşıyorum yemek yapamazsın uyku desen yok duş desen eşin bakabilirse kendi kişisel bakımın zaten hiç olmuyo çünkü durmuyo 😒
mnkkizim 4 aydan sonrası çok daha kolay olacak aynı duyguları ben de yaşadım. Hiç geçmeyecek sanıyorsun ama geçiyor.
SerenGltkn nkelsoglu aynı durumdayım. O kadar yoruldum ki hastalandım inanılmaz hastayım şuan resmen bağışıklığım düştü. Çok yorulduğum ve tükendiğim için kendimi suçlamaya başladım bebeğimi çok sevmeme rağmen acaba bağlanma sorunu mu yaşıyorum bebeğime iyi bi anne değil miyim şımarık mıyım diye iyice kendime yüklendim.
sahrabalam2 nkelsoglu hepimiz bu süreçlerden birer anne olarak geçtik. Zorlandık ağladık sıkıldık bunaldık ama büyüdüler büyüyünce tamamen bitmiyor ama en azından yapmayı lüks olarak gördüğümüz temel ihtiyaçları kolaylıkla yapabiliyoruz Allah sağlık versin geçecek elbet bizler büyümedik mi ? Zaman hızlı tadını çıkarın sağlıkla büyütün
cokbilmismom nkelsoglu yardımcı olacak birisi yokmu yanınızda en azından günde bir iki saat ilgilense sizde kendinize zaman ayırırsınız. Esiniz veya biraz nefes aldırmıyor mu, benimkide bir aylık çok zormuş bebekle ilgilenmek ilk bebeğim insan gerçekten kendine vakit ayıramıyor birde uyumadığı zamanlar huysuz olursa yıpratıcı gerçekten 😢
nkelsoglu cokbilmismom Eşim çok ilgileniyor işten gelince ama oğlum bağırıyor sürekli oda çaresiz kalıyor bir yerde
cokbilmismom nkelsoglu bağırınca ağlayınca insan gerçekten ne yapacağını bilemiyor ya hele bide tüm islemleri tamam ve sebepsiz ağlıyorsa😢 sakinlik dinginlik diliyorum bebeğinize sizede güç kuvvet ❤️❤️
Eymenbusra nkelsoglu var arkadaşım var bende aynıyım haftaya 3 aylık olacak emme emmiyor uyuma uyumuyor devamlı kucakta banyo yaptırdım yine uyumadı yemeğimi ısıtıp yiyemedim 5 yaşında oğlum da yemek bekliyor yavrum bende çok tükendim
Melikemg nkelsoglu ilk 3 ay hiç geçmedi sanki ama 4.aydan itibaren rahatladı gibi tabi haraketli tuvalete bile zor gidiyorum ama yinede yenidoğan gibi değil Rabbim kolaylik versin şu an 7 buçuk aylik
belbur nkelsoglu ben de sizinle aynı durumdayım hemde muhtemelen daha zor durumda 2.5 aylık Kolik bir bebeğim var ve inanın ne gecesi ne gündüzü yok sancılarını dindiremedigim her an sadece agliyorum çünkü yaptığım hiçbir şey ona iyi gelmiyor. Sadece sabretmek durumundayiz asla bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim ama geçecek diyolar inanmaktan başka çarem yok :) sabırlı olun sağlıkla büyüyün.