Alinduru Kızlar merhaba. 43 gün önce sezaryen oldum fakat son birkaç gündür karnımda değişik bir ağrı var böyle gaz sancısı gibi desem sanki içimde bir ağrı var. Organlarım ağrıyor gibi geliyor tarif edemiyorum. Sizde de böyle şeyler oldu mu ☹️
Ahmetaysima Alinduru bende sezeryan oldum canim ama bende boyle bisey olmadi sadece cok gazim oluyordu insallah bilgisi llan yazar canim
Sadecan Alinduru bende sezeryan oldum ama öyle bir ağrım olmadı. Ama uyuşukluk geçmiyor. Ve son günlerde hava soğuk oldugu için sanırım dikis yerlerinden göbeğe kadar şiddetli ağrı oluyor
BuseCan Alinduru bende 23 gün önce zorunlu sezeryan oldum bana da oluyor büyük ihtimalle üşütmeden kaynaklı bir Ağrı olabilir hava da soğuk çorapsız hırkasız gezme diyorlar.
Alinduru Ahmetaysima inşallah normal Bi durumdur ya korkuyorum bazen sanki böyle tuvaletim varmış da yapamıyormuşum gibi Bi sertlik var 🙄 inşallah bilen biri vardır teşekkür ederim
Ahmetaysima Alinduru insallah canim doktorunun numarasi varsa bi ara canim kafana takip uzulme bebegine yansir kotu bisey yoktur insallah
Alinduru Ahmetaysima aradım cuma günü gideceğim canım bakalım ne diyecek korkuyorum da biraz ama çatlak problemi de yaşıyorum acaba o böyle yapar mı ondan da emin değilim. Sağlıkçı kuzenim sezaryende bağırsaklar ister istemez yerinden oynuyor böyle şeyler oluyor falan demişti ama insan korkuyor 🤷🏻♀️
Ahmetaysima Alinduru korkma canim icini ferah tut kimse benim kadar catlak problemi yasayamaz heralde hamilelikte 30 kilo aldim canim bide ufacik boyum var😂😂
Alinduru Ahmetaysima ben de çok farklı sayılmam canım benim de boyum kısa hamilelikten önce çok zayıflamıştım sonuç eski halime dönüş 😄
Alinduru BuseCan inşallah olmayız hiç birimiz 🙏🏻 valla en büyük korkularımdan biri o öksürmek hapşırmak 🙄
BabyKartal Alinduru 20 ay oldu hala üşüttüğümde falan içerdeki kesilerimin ağrıdığını hissedebiliyorum malesef sezeryanın bokları işte 😏
Elifinannesi1126 Alinduru adet olcaksınızdır belki benmde öle olmştu adet oldum aşırı ağrılı bi adet dönemi geçirdim doktor parol içebilirsin demişti
Alinduru Elifinannesi1126 adetim doğum öncesi çok sancısı olurdu tekrar yaşamak istemiyorum ya 😞 ama bu öyle değil sanki
Mervemim Alinduru organlarım agrıyor derken hangi organınızın agırdıgını hissediyorsunuz? Dikiş yerleri karın kısımlarında sertlikler oluyordu taş gibi oldugu ama bu diger organlarıma herhangi bi rahatsz edici agrı yapmadı
Ssedaa Alinduru oğlum 4 aylık bende de aynı şekilde ağrılar oluyor ara ara sezeryan anında çok sarsmışlardı o zamanki ağrı gibi değişik bişey
Alinduru Ssedaa bu hiç aklıma gelmemişti böyle göbek deliğimin etrafı sanki içeriden ağrıyor kontrolde bişey çıkmadı Bi dahiliye görsün istersen dedi doktorum 🤷🏻♀️