Papatya-eylul88 Iç çekiyor böyle yani nasil desem aniden bi uşüme gelir ya hani irkiliriz o şekilde yapiyor neden sizce??siz farkettiniz mi böyle bisey
littledoga1 Papatya-eylul88 merhaba kızım 6 aylık bizde de aynı durum var. Çişini yaparken mi o hareketi yapıyor diye kontrol ediyorum bazen çişini yaparken yapıyor bazen cis yapmıyorken yapıyor sizinde öyle mi
Papatya-eylul88 Prensim_06 arasardaannesi Tambirmom Prensim_06 Cok tesekkur ederim kizlar.rahatladim simdi.demekko normal🌸
Bebeginibekkleyenn Papatya-eylul88 vardı Tahlil verdik kum çıktı 2 gün yatırdık hastanede şuan çok şükür iyi
Mayaden Bebeginibekkleyenn merhaba bebeğiniz kız mı bir de otururken mi o şekilde yapıyordu bizimki de yapıyor kafasını sallıyor gibi sanki üşüme titremesi gibi , başka belirtiler var mıydı bir de 🙏🏼🖤
anneliksevinci Bebeginibekkleyenn başka hangi belirtiler vardı acaba? İdrar tahlilinde mi anlaşıldı?? Biz idrar ve kültür verdik temiz çıktı ama ıkınması devam ediyor
gokcetuba06 Papatya-eylul88 evt kızım nerdeyse 10 aylık olana kadar öyle yapıyrdu doktor normal demişti
Mayaden littledoga1 bende çişini yaptığını düşünüyordum da şimdi bu kum mevzusunu görünce takıldım istemsizce ama başka belirtilerde olurdu diye düşünüyorum , Allah korusun 🌻🖤
annesiaslanannesi Bizimde o şekilde bazen oluyor. Bebeğim erkek, 4 aylık. Allah korusun kum filan değildir dimi🥲
anneliksevinci Papatya-eylul88 aynısını ben paylaştım şimdi benim 3,5 aylık oğlum da öyle yapıyor neden olduğunu öğrendiniz mi
Papatya-eylul88 anneliksevinci hyr ama saolsunlar yukarda yazmişlar normalmis bi cok bebek o sekilde yapiyor sanirim
pinarelif41 Papatya-eylul88 benim kızımın kalası geldiğinden öyle yapıyor bizim kabızlık sorunumuz var o yüzden yapamadıhı için kendini titretiyor