buketpera Kızlar merhaba benim bir sorum olacak🍭 sevi bebenin reflü yatagını ne zaman kullanmayı bıraktınız ? Özellikle sevi bebe diyorum ki yataşın junoyla karıştırılmasın,hani düz beyaz eğimli olanlar varya onlardan😃
gncglozclk fatmanuryldz61 buketpera Kızlar kızım 4 ay 8 gunluk reflu yataksız töbe uyumuyor ya misafirliğe giderken yanımda gotururum yaz geliyor kafa kısmı terliyor makınaya atıyorum kuruya kadar uyumaz Tobe estağfurullah 😂 ay besıgınıde yatak gıbı egımlı yapıyorum yok yıne yatmaz zaten bu reflu yatagını ayagımda kızımı sallayarak uyutuyorum o sekilde uyuyor diyelim yatak makınada kafasına yastık koyuyorum sallayıp uyutum diye uyumuyor aglıyor o kadar alısmıs ki sevi bebenin mavi olanı varya onu kullanıyorum 60 cm felan kızım 64 cm artık sıgmıyor ama onsuz uyumuyor bı kac kere denedim kafasını uyurken kaldırıyor bası yuksek olmasına ragmen yatmıyor onsuz ne yapcam ya nasıl birakcaz 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ hamak besıgın ıcıne bile koyuyorum yatmıyor illa o olcak cok kotu bagladı bıde yatagına kollarını tutup uyuyor 🥹🥹 atcam foto bi bakın Allah aşkına 😂
cokbilmismom buketpera bende sevi bebenin babynest li reflü yatağı var onda yatıyor doğduğundan beri şimdi artık park yatağa alışması için ona geçirilen gece uykularında. 2. Ayimizdayiz
dodu0207 buketpera 2. Aya girince bıraktık cünkü asagı doğru kendini itekliyodu ayak kısmına bası geliyodu nerdeyse kafası reflü yatağının dısına cıkıyodu. Tehlikeli olmaya başladı o yüzden bıraktım direk
fatmanuryldz61 Ay bende bunu araştırıyordum bende de sevi bebe var kızım 4 aylık artık ne zaman bırakmam gerekiyor 😂
buketpera fatmanuryldz61 ya bir yere kalmaya giderken çok rahatlık oluyor açıkcası😀 siz daha yatarsınız bence 4 aylıkken kullanıyordum bende hatta şehir dışına gezmeye gittiğimde götürdüm yerini yadırgamadan yatmıştı. Bize veda etme vakti galiba yatagımıza
buketpera gncglozclk ben müslin bez seriyorum terlemesin diye😃 sizinki tam bağımlılık olmuş. Oyy yavrum Güzel uykuların olsun ama reflü yatagına sıgmıyorsun artık 😂😂
nazlii1_ buketpera 3 4 aylıkken bırakmıştım ama sizin dediğiniz reflu yatağını bilmiyorum normal reflu yatağıydi
buketpera Valla inanır mısınız bir anda normal yataga geçtik bu beni hem mut ettirdi hem de kalmalı gittiğimiz yerlerde nasıl yapıcaz düşüncesine soktu😃 annelik valla delilik
onefinemom buketpera bizim kız 54 günlük, artık sığmıyor açıkçası 🥲 aşağıya kayıyor sürekli… o yüzden bizim bırakmamız yakındır sanırım ama 4 aya kadar kullananlar var galiba
buketpera onefinemom ben 6 ay kullandım öyle söyleyim😃 ama kayıyosa bırakmanız yakındır korkmayın sakince geçin