Şehir değişikliği yapıcam buyüzden elimde olan bi kaç bebek ürünü var satmak istiyorum fakat fotoğraf yüklemeyi bulamadım yardımcı olursanız yüklemek istiyorum.
Baby hope star, 3 tekerlekli bisiklet var hiç kullanmadık dışarda evde sadece sürdük bi kaç kere sıfırdan farksız fiyat 5000 tl.
Sunny yürüteç sallanır fonksiyonlu 2 ay kadar kullandık sesi çalışıyor fiyat 700 tl
Fisher price konuşan kaplan yürüme arkadaşı kısa süre kullanıldı fiyat 2000 tl
Katlanır aktivite ve top havuzu 400 den fazla top var tam sayısını bilmiyorum fiyat 1200 tl
Emzirme yastığı hiç kullanılmadı özel yaptırdım fiyat 200 tl
Bebek küveti fiyat 200 tl
Weewell WMV870R Wifi Dijital Bebek Izleme Kameralı Telsiz bi süredir kullanıyorum çok memnunum sadece kamera kısmına takılan kablo koptu tamir yaptırdım. Telsizin şarjı full doluyken 2 saat gidiyor zaten yeterli oluyor isterseniz prize takılı kullanabiliyorsunuz. fiyat 6000 tl
Yeni doğum yapmış yada yapacak olan anneler için elimdeki ürünleri yazmak istedim hepsini detaylı yazdım internetten yazınca fiyatları özellikleri çıkıyor. Fotoğraf yükleyebilirim öğrenebilirsem. Şehir değiştirceğimiz için oraya taşımak istemiyorum bunları zaten taşınması çok maliyetli bi durum kazancımla taşıma işlemini gerçekleştirmek istiyorum.. 🌼