cansu123ece Heyoo selam güzel ve taze anneler, diyorum ki birbirimize bu post altında tanışıp yardımcı olalıım 🙃🎈
aslisdiyebiri cansu123ece bizde 3 ay 6 gunluguz. Zormuş bu ay girdi gireli hep kucakta gezmek istiyo gunduzleri nerdeyse uyumuyo
cansu123ece Ardenaden Ardenaden çok iyi yapmışsınız, bizimkide 3.ayına girdi gireli uykusunda azalma ve sürekli kucak isteme huyumuz başladı 😌 haliyle sizde iki çocukla yoruluyorsunuzdur
cansu123ece aslisdiyebiri ilerleyen günlerde uyku gerilemesi meme reddi gibi problemlerde yaşayabilirsiniz , biz yaşadık ve hala biraz uyku gerilemesi yaşıyoruz maaleseff ve dediğiniz gibi sürekli kucak istiyor
Ardenaden cansu123ece hem nasil kizm surekli ikginistiyor banada guk benide op ki uykusu delliksizdr gece 4 te kalkti dusun.cok zor dgride artik ertafi gorneye basmadi kucak istiyor etrafa bakiyor surekli gunduz uyjusu guzeldi bi anda uykusuz durmaya başladı
mymom81 cansu123ece Benimde oyle 😫 sabahtan beri uyumadi hala kucak istiyor ayagimda sallıyorum . Gündüz uyuyordu dünde bugunde hic uyumadi. Meme reddi başladi cok zorlaniyorum tekim baska yanimda kimse yok. 10 yasinda kizim var oda butun gun okulda zaten. Kizima vakit bulamiyorum. Hep kucak ne zaman duzelir kafayi yemek uzereyim.
Egemeninannesi_ cansu123ece meme reddine nasıl bir çözüm buldunuz şuan hiçbir şey yemiyor ne mama ne de meme aç aç nasıl duruyor anlamıyorum diliyle itiyor