OzlemAlisa 5 ay 15 gun oldu sezeryan doğum yapalı. Bugun sabah 3 5 damla bi kanama oldugunu gördüm, sonra kesildi, simdi tekrar 3 5 damla daha oldu. Emziriyorum ve carezette kullaniyorum. Sizce normalmi?
Sierra OzlemAlisa ben dogum yqpqli 3 ay 16 gun oldu. Emziriyorum. 15 gun once adet gordum. Hic kesilmeden yqklqsik 1 hafta devam etti
Zeynebimzehram OzlemAlisa canım ne kadar zamandır cerezette kullanıyorsun.1 ay olacak başlayalı 9 gündür kanamam var yeni hala başlamama daha5 gün var normal mi sizce
Yigitahmedim OzlemAlisa ben 16 ay oldu yaklaşık doğum yapalı eylül 24 te doğdu kasım ortasına kadar lohusaydim aralıkta adet görmedim ocak 2019 dan buna düzenli gördüm aralık 2019 da olmadım sadece sorun yaşamadım ama doktor 8 ay 1 sene kadar normal kabul ediyoruz emziren kadınlarda demişti bana hatta ben hemen olunca aramıştım doktorumu senin vücut kolay toplandı demisti
Momofkerem OzlemAlisa aynı gün doğum yapmışız ❤️ sanırım haptan oldu kanamanız ben de başlamayı düşünüyorum
Sadecan OzlemAlisa bende üç aydır kullanıyorum.bebegim 4 aylik. Ama ilk ay bende kanama olmadı. Hala da adet olmadim
OzlemAlisa Momofkerem benm hapin 4. Kutusu bitmek üzere ama ilk kullandığımda olmustu yine mi ondan acaba
Ulkukrts OzlemAlisa bende daha 4 gün önce oldum 4 ay 26 günlük oğlum ilk defa oldum ilk gün 3-5 damla geldi akşama doğru kesildi gece gelmiş tamamen
Kiviefe OzlemAlisa benimde 7 ci aydayım 34 gün önce oldum daha regl dedigin gibi önce damla damla ertesi gün tam geldi 3 gün sürdü birazda olsa rahatladım