merve_betul esra_12 biirni ben uyuttum minigi öbür tosbayi da babasi uyuttu birbirlerini uayndirmasin diye ayrı gayrı yatıyoruz biri 2 yaş biri 4 ayolacak cuma günü minik
Misssitare esra_12 kendini uyutamamış anne burda🤦♀️ uyuyamıyorum ya. Yarım saattir dönüp duruyorum hayır geç kalkan biri de değilim
esra_12 merve_betul benim kızda bı türlü uyumadi bı skntidi var galiba aglicam şimdi kaç saattir uğraşıyorum
meriahsen esra_12 bayramdan beri uyku düzeni dağladım şükür uyuyo artık sadece bugün bu saatte yatmak istedi bende ondan uyutmadım 😂
merve_betul esra_12 ben bazen kafayı yiyorum bilacgundur huysuz boğularak öksürüyo küçüğüm naocam bilemedim sağlık ocağı müdahale edemem ateşi yok ishali fazla yok calpol versem gereksiz olur emzir burun acma yapın başka bişey yapamayız dedi
esra_12 merve_betul bı ara benimde bebeğim öyleydi odaya hava nemlendirici aldık o iyi geldi tavsiye ederim
esra_12 Misssitare bende biraz kafayı yemek üzereyim bebeğim uyumuyo Bir türlü elektrik supurge sesinden basım ağrıdı
esra_12 merve_betul bebeğinizin burnunu bol bol temizleyin birde genzi akiyormus yattaiklsrinda öksürmesi daha çok tetikliyor Muş bizim ebebimiz öyle demişti