As01 Zor bir hamilelik derken 3 yaşına geldik geçiyoruz şimdi ise inatlaşıyor ne yapıcam çok üzülüyorum artık
Laden As01 2,5 yaşındayken alıştı. Bir kez denemiştim olmadı 2 ay ara verip tekrar başlamıştım o zaman olmuştu
Emine1013 As01 3 yaşına 4 ay kala alıştık bizde bu dönemde aşırı inatçı oluyor sen ne söylersen tam tersini yapıyolar ben çok sıkmamıştım elimden geldiği kadar rahat bıraktım sürekli sormadım sürekli gitmeden 3 günde sonra oturmaya başlamıştı çok sabır istiyor
As01 Laden tuvalete gidiyor otururuyor o konuda tamamız ama istemiyor kardeşiyle kıyaslıyor nasıl bir yol izlemem lazım bilemeioyrum
Laden As01 kardeşinin yaşındayken sende tuvaletini bezine yapıyordun ama artık büyüdün. Büyükler gibi tuvalete yapmalısın. Kardeşinde senin yaşına geldiğinde o da tuvalete yapacak gibi anlatsanız ikna olmaz mı acaba
happymomk As01 çocuğunuz yanında kardeşinin bezini değiştirmeyin. Birde şey yapsanız işe yarar mı acaba, bak bez takmıyorum kardeşine deyip bezsiz kapatın altını sonra birşeyle oyalayıp bezi takarsınız
kubisma As01 benim oglum da 25 aylik bende artik alistirmak istiyorum ama kardesini kiskanicak diye cesaret edemiyorum
As01 Deryaaaaaderya Üstüne gitmemeye çalışıyorum ama eylülde okula göndermeyi düşünüyorum evde tv ye çok bakmaya başladı ama tuvalete alıştırmak kolay olmayacak heralde 👎🏻Tabş birde aaaa hala bezmi kullanıyorsuncular hepten sinir bozuyor
gurbetcianne01 As01 ayy benim oğlum 3 buçuk yaşında aslaaa oturmuyor ne lazımlık ne tuvalet 🤦🏻♀️ doktoruna söyledik zorlamayın psikolojisini bozmayın illaki öğrenecek dedi 🥲
masalmenesa As01 3 yaşına 4 ay var tam 1 haftadır tuvalet eğitimi veriyorum 2 gündür çişini söylüyor ama büyük çişini söylemiyor daha ben farkedince götürüyorum sürekli gidelim de demiyorum sıkılmasın diye bakalım ne zaman aliscaz tam olarak
susunbebekuyuyo As01 büyük kızım 29 aylıktı bezi bıraktığında. küçük kızım 32 aylıkken bıraktı bezi 1 ay oluyor.
niluna As01 25 aylıkken öğrenmişti kızım eğer kardeş kıskançlığı varsa üstüne çok düşmeden kendinizi de onu da yıpratmadan ilerleyin derim
As01 niluna Evet kardeşlerini kıskanmaya başladı o yüzden üsteleyemiyorum da bakalım üzmeden başarabiliriz inşaallah