Nd12345 Yakinimizin 5 yasindaki kizina suriyelilerden bulasmis cocuk yogun bakimda doktor hazirlikli olun herseye demis asilanmanin onemini birkez daha anladim insallah biran once asi listesine girer dahada vaka artmaz
Deletedmom_297 Nd12345 özel aşı olarak vuruluyor malesef ki devlet aşı takvimine almaz nasıl olsa çark dönüyor 550 TL verdim 2 doz askıya biri 9 ayda biri 13 ayda vurulduk Rabbim acil şifa versin yavru kuşa
Ikrazumra19 Nd12345 cok gecmis olsun umarim herkes durumun ciddiyetini anlar da bu karsit durum biter ya resmen cocuklari ojulada gonderemiycez kres arkadas ortami parklar avm ler napcaz boyle bilmiyorum
wafflee_42 Nd12345 Bizim 3 bitti 4 e girecez. Bu aydan sonra yapılır mı bilmiyorum. Ebemiz de bilgi vermedi bu konuda. Yarın sorsam çok iyi olacak
Nd12345 Deletedmom_297 amin evet bende 3. Ayda ve 5. Ayda yaptirdim duydugumda daha cok uzuldum imkani olan birsekilde yaptiriyor ama iste insan sagligini hice sayan bir ulkede yasiyoruz malesef
gozde_88 Deletedmom_297 ben de istiyorum ama 9. Ayda kızamık aşısı yaptılar siz de yaptırdınız mı? Arasında ne kadar süre olması lazım acaba
Deletedmom_297 Nd12345 evet ya durumu olmayan insanlarımız ne yapıcakkk kendi milletine yardım etmiyor malesef dış ülkelere kucak açan bir milletiz bir savaş olsa bize kimse kucak asmaz yine sinirlendim
Deletedmom_297 Nd12345 şimdi o yavrucagınınnn annesinin yüreğini kim dindiricekkk hiçkimse bu dünya parası olanların dünyası fakirler olsun hiç kimsenin umrunda değil parannn yoksa adam bile saymıyorlar Çok yazık çok üzüldüm yavrucagaaa iyileşir inş
Nd12345 Ikrazumra19 tesekkurler evet ya doktorda demis acik acik suriyelilerden gelen bir hastalik asisi olsaydi bu sekilde olmazdi diye rabbim korusun butun yavrulari
Nd12345 Deletedmom_297 evet gercekten sinirlenmemek elde degilki gelecek kaygisi saglik kaygisi hersey var evlat sahibi olmak cok zor
Deletedmom_297 gozde_88 inanın unuttum 17 aylık kızımmmm suan bütün devlet aşklarını vurdurdum özel olarak 9 ve 13 aydaki menenjit vuruldu
Nd12345 wafflee_42 evet yapilabiliyor asi takvimine gore hareket ediyorlar genelde Baska asinin olmadigi aylarda yapiyorlar
Deletedmom_297 gozde_88 ilk dozu hastane de vurulduk aşıyı da ordan vurdular ayını sağlık ocağında vurdurdum aşıyı eczaneden aldım