ozgeolmez25 Kızlar oglum 8 ay 23 günlük ama kesinlikle emeklemiyor sürünmüyor bile yüzüstü koyuyorum hemen sıkılıyor ne olacak böyle oglumdan sonra doganlar hep emekliyor tutunup ayağa bile kalkabiliyorlar bizde oyle birsey yok üzülüyorum artık çocuğumu destekleyecek neler yapabilirim
Daisyy ozgeolmez25 emekleme bir gelişim kriteri değildir. Emeklemeden yürüyen bebekler de var. Doktorumuza emeklemiyor dediğimizde emekleme bizim için önemli değil demişti. O sormamıştı zaten ben kendim söylemiştim emeklemiyor diye.
T-24 ozgeolmez25 benim oğlum da 8 ay 18 günlük yüzüstü durabiliyor ama emekleme yok destekli oturabiliyor ama desteksiz asla acaba sizinki oturabiliyor mu birde her bebek emeklemez bebeğinizin doğum tarihi ne zamandı
Deletedmom115 ozgeolmez25 Üzülecek bir şey yok her bebek farklı başkasının çocuğuna bakarak eksik arama bence. Zamanı var demek ki. Yanına önüne bir şeyler koyup ona yönelmesini sağla. Yada belki emekleyemeyecek.
Minik12_3 ozgeolmez25 ay beni anlatmissssin 7 ay 21 günlük asla emeklemeye niyeti yok yurutece koyunca Gidiyor Yavaş yavaş öğreniyo adım atmayı sizde yurutece koyun bari yürümeyi öğrensin Emekliyicekleri yok bunların 😂🤷
Deletedmom109 T-24 sizi farklı postlarda da görmüştüm sanırım doktor nörolojiye yönlendirelim demişti ondan soruyorsunuz oturma meselesini. Siz bebişi destekle geç mi oturttunuz acaba ? O yüzden destekli de gecikmiştir kötü düşünmeyin 🌸
Kutay_16 Sende onunla yat yere ilgisi ni çekecek oyuncaklar koy annesi her bebek farklıdır benim yiyenim emeklemeden yürüdü buda olabilir
ozgeolmez25 Kutay_16 insallah oyle olur ben yüz üstü koyuyorum oyunlar oynuyorum ama babası sagolsun hic kiyamiyor hemen en ufak aglamasinda kucağına aliyor cocukta anliyor tabi aglayinca alacaklar diye hemen her seye agliyor bu yuzden ☺️
babygirlandmom Canım bence biraz zaman ver benim kızım 8 ay dönmedi dönünce hemen emeklemeye basladi ve 9 ayda yürüdü belki kızın emeklemden yürüyecektir 😀
ozgeolmez25 Deletedmom115 dediklerinizi yapiyorum hergün ama surekli agliyor gün icerisinde de herseye agliyor
T-24 Deletedmom109 ay evet o kişi benim🙈nörolojiye gidicez 16 sında 6,5 aylıkken kucakta koktukta oturtmuştum
melmus5851 Benim oğlum da bugün tam 8 aylık oldu. Dönmüyor, emeklemiyor öyle bi gayreti yok yani yüz üstü koyunca hemen ağlıyor 😅 her bebek farklı sonuçta, bizimkiler de emeklemeden yürür belki ☺️