Siyahii Kilo almak istiyorummmmmmmmm…. Ama bi türlü alamıyorum…. Diyetisyene gittim ama çok içine sinen bi liste oluşturmadı.. sizin örnek listeniz varsa bana veya aranızda diyetisyen olupta genel anlamda kilo almak istiyene verilen listeden bana atar mısınız?
-Sweetdream- Siyahii diyetisyen değilde herbalife kullanmıştım 1 ayda 5 kilo almıştım çok da düzenli kullanmadım ama sonrasında güzel kilo aldım milkshakeleri var ondan 3-4 kutu bitirmiştim
alin12_ Siyahii bnde burada bekliyeyim. Hep böyle bir post açmayı düşünmüştüm. Ne yaparsam yapayım kilo alamayanlardanım 😢hamileligimde bile alamadım. Aksine zayıfladım. Şimdi emziriyorum. Her ay kilo veriyorum. 😞
Siyahii limonzeytinmom ay gerçekten ya. Bunu çevremde söyleyen çok var😂😂 ama gerçekten cılızım ve bu hiç hoşuma gitmiyo
sumeyyeasellina Siyahii ay keşkr verebilsem hamileliğimde değilde emzirme sürecinde daha çok kilo alıyorum aşırı iştahım açılıyor günde 1 bütün ekmek yiyorum şaka gibi
alin12_ Siyahii 1.72 boy 57 kilo. Ama çok zayıf duruyorum. Kemiklerim sayılıyor. Dümdüz vucut hatlarım 🙈kilo alsam kalçam falan olacak ne güzel.
ZamaneAnnesii Siyahii yiyen insan kilo alır duzenli bi yemk yeme alışkanlığınız olsun ve öğün atlamayin aşırı çiğnemeyin yemk yerken arada su icin asla aç yatmayın uyumadan önce 10 tane cicibebeyi mama kıvaminda ılık suyla hazırlayın 2 yemk kaşığı keçi boynuzu pekmezi koyun Bunu yapıp kilo alamayan yok ama her gun yapin 1 ayda 4 kilo garanti bi gün yapıp bi gün yapmayınca anlamı yok
Bebegim38 Siyahii kuzenim instagramda bir bayan diyetisyen var onun tariflerini yatmadan 1-2 saat önce içerek kilo aldı 8 kilo kadar, diyetimonline yazarsanız, ismi de Hatice Kübra Ekti diyetisyen hanımın. Bir bakın size uyarsa yapın
Bambom Siyahii cici bebe süt muz çiğ yumurta lor peyniri bunları gün boyu içtim bekarken alamıyordum bende bu tarifle almıştım blendırda çekip çekip sürekli içtim sonra çiğ yumurtadan tiksindim çıkardım içinden diğerleriyle devam ettim internette görüp yapmıştım kahvaltıda normal yumurta kızartıp içecek olarak bunu içmiştim 1 haftada 5 kilo almıştım şuan da keşke almak için uğraşmasaydım diyorum yaş gittikçe verememeye başladım😂