Makasal Nabzım yüksek olduğu için ve tansiyon düşük olduğu için dr. Holter takacak yarın ama verdikleri kağıtta telefon yasak diyor. Sizin başınıza geldimi nasıl kullandınız mı telefon bişi dediler mi size
bilememolabilir Makasal panik ataktan dolayı bir kez banada takılmistı 24 saat kalmısti doktor rutin günlük hayatına devam edicen demisti yasak vs yoktu.
yenigelmedmgerigeldm Makasal bn kalp hastasıyım çok kez taktım duş dışında bir şey yasaklanmadı tabi yinede çok oynamayın geçmiş olsun
helloobitchs Makasal ben kullandım bi gün boyunca takılı kaldı bende telefonla oynadım yani çokta haşır haşır neşir olmadım ama oynadım biraz kalbime yakın tutmadım
Makasal gencmom_ internette de yasak değil diyor ama kağıtta kullanılmaması gerektiği yazıyo. Herhalde böyle sadece anlık bakıp bırakmak serbest.
Makasal bilememolabilir aaaa iyi o zaman. Sanırım bende de panik atak var. Nabzim 98-100-105 tansiyonum 9-6 10-7 filan. Gün içinde 100 kere belki kalbim boğazımda atıyo göğsüm sıkışıyo. Geçen gün kızımı parka götürdüm 10 dk durdum koşa koşa eve geldik sonra kendimi iyi hissetmedim bian. Sizde ne gibi belirtiler vardı ve ne sonuç çıktı
bilememolabilir Makasal malesef aynı şikayetlerdi benimde. Nabzım.çok yuksek atıuordu tansiyonum yükseliyordu ve kalbim.agzımda geziyordum sanki kalp krizi gecircekmisim gibiydi doktor ben bir sorun oldugunu dusunmuyorum ama yinede tedbir amacli takalim demisti ondan takilmisti sonrada zaten her sey temiz cikinca beni psikiyatriye yönlendirdi ve yaşadıgımın panik atak oldugu anlasildi. Ilac ve terapiyle duzeliyor ama hic bir zaman tamamen kayboluo gitmiyor ara ara yokluyor yine sadece savasmayi ogreniyorum artik atak geldiginde.
yenigelmedmgerigeldm Makasal teşekkürler. Kalp ameliyatı oldum ayrıca iki kere anjiyo kasıklardan. Kalbe giden damar larla ilgili . Hamilelikten önce çok stres yaptım hep sıkışıyorrdu. Ritim bozukluğu var denildi. Arada hala sıkışıyor. Doktor lar normal doğuma engel değil dediler cpk donanımlı bir yerde ameliyat olduğum için çok sükür ki normal doğum yaptım. Allah herkese şifa versin kalp çok onemli aksatmayın
feyzayandirmaz Telefondaki radyasyon cihazı etkileyebiliyor diye, cihazı korumak için ne kadar az telefon kullanırsanız o kadar iyi diyorlar ama tamamen yasak diye bir şey yok tabii.
bk0220 Makasal ben de hamileliğimde tansiyon yüksekliği sebebiyle takmak zorunda kalmıştım. Telefon yasak değildi. Duş almak ve x ray cihazından geçmek yasaktı sadece. Geçmiş olsun.
sifirekran_bolkitap Makasal ben de belli aralıklarla holter taktıroyorum. Telefon sinyalleri cihazı engellemesin diye uzun süre bakılmaması isteniyor. Bir de holter varken cihaz var deyip sürekli dinlenmeyin günlük hayatınızı yaşayın ki sorun tespit edişebilsin geçmiş olsun 🙂
Makasal ayazaras34 temiz çıktı sonucum bişey çıkmadı çok şükür. Herhalde ben de panik atak filan var ya da kahveyi mi çok kaçırıyorum anlamadım