Smyr6346 Kaç gün sürüyo. Bebeğim normalde derin uyurdu 2 gündür sallamayı bıraksam uyanıyo çok huysuzlaştı
LINDAMAY Smyr6346 onu da ataktan mı sayıyosun 🙈 1 hafta kadar sürüyo. Rabbim 4.ay atağının gazabından korusun intihar edicem dayanamıyorum artık bitmek bilmiyor üstelik
Aselhafsam Atakmı oluyormuş 5.hafta 38 günlüğüz pek uyumuyo gündüzleri gecede sık kalkıyo emmek istiyo sürekli
Smyr6346 Aselhafsam öyleymiş. Benim bebeğim çok akıllıydı iki gündür çok huysuz uyurken bile yüzünü kırıştırıyo sinirleniyo dün gece hiç uyumadan salladım sallamayı bıraktığım anda da ağlıyo. Sürekli emzireyim istiyo
Elif16s Yenidoğan bebekler zaten anneye muhtaç haldeler. Bu atak döneminde ise size daha çok ihtiyaç duyuyor. O sebepten dolayı memede kalmak istiyor. Zordur bilirim ama elinizden geldiğince sevgi dolu yaklaşın. Sarın sarmalayın. Geçecek inşallah.
Smyr6346 Muguet ay teşekkür ederim🤗 peki kaç gün oluyo bu atak normalde. Bide denilen zamanda bitiyo mu
Muguet Smyr6346 hemen hemen 1 hafta sürüyor ilk sıçrama kısa oluyor ☺️ Genellikle bitiyor illa tüm evreyi atakta geçirmeyedebilir.