tasdemirrr kızlar bebişim galiba üşütmüş biraz anneme anlatıyorum böyle böyle diye şekerli su yap diyo bi iki kaşık ver diyo bebegim de 5 aylık ben mi abartıyorum yoksa yanlış olan o mu şeker verilir mi allah askına?
3kedili2bebekli tasdemirrr verilmez tabi ki bir de hangimiz usutunce şekerli su içiyoruz ki bebeğe verelim anne sütü alıyorsa bol bol emzirin ama hadi usuttum bir şekerli su içeyim iyi gelir diyen var mı bir doktora götürün yarın aile hekimi bile bakar ona annenize de verdim he deyin kırılmasın
RANAMMM tasdemirrr Tabikide şekerli su vermeyin ne alaka üşütmeyle şekerli su, emziriyorsanız sarımsak yutun sütünüzden geçer ek gıda alıyorsa minik minik doğrayıp yoğurduna kayıp verin, sık sık emzirin
DevosMom tasdemirrr ay sakın vermeyin sindiremeyebilir, böbrekleri süzemeyebilir. Çok zararlı. Onlar verdi bir şey olmadı diye aynısı olacak değil.
UrbanMom tasdemirrr seker bize bile faydali değil ki bebege fayda saglasin. Hangimiz hastayken sekerli su iciyoruz. Doktorunuz ne uygun goruyorsa onu uygulayin bazen gercekten buyukleri dinlememek gerekiyor.
tasdemirrr 3kedili2bebekli yok vallahi kızdım cokta umursamam dedim verilmez diye verdim derim baska zaman o verir ben olmam cıldırırım sonra
Kuzeysmom_ Şeker neden anlamadım. Aksine şeker balgam yapar ben 7 aylık bebeğime pekmezli ılık su veriyorum öksürdüğü için o Bile bakgamını artırdı
tasdemirrr DevosMom yok ya bir sey olmadı zannediyorlar benim hastaneden cıktıgım yok her yerim cürük ahhaahhaz