gul1616 Yıllardır görüşemediğim ama hiç kopmadığımız lise arkadaşım evlendi . Düğünlerimizde birlikte olamadık hem aramızda 1400 km var hem de onun cenazesi vardı benimde doğumum oldu. Haziranda onun olduğu şehire gidicem ona ev hediyesi ne almalıyım kafam çok karıştı böyle güzel kullanışlı gösterişli bir şey olsun istiyorum ?
Melis55123 gul1616 nevresim takımı,uyku seti olabilir her evde ihiyaç olan şeyler isterseniz yanına banyo seti ekleyebilirsiniz
gul1616 tubasd ya bana evin videosunu attı şimdi söylesem neyin eksik biliyorum ki hayatta söylemez . Şimdi aklıma geldi airfry alsam mı bilemedim
tubasd gul1616 yani siz kullanıyor ve kullanışlı bukuyirsaniz olabilir yada annesiyle samimiyseniz ona sorabilirsiniz kahve makinası alabilirsiniz gibi gibi
endoplazmikretikulumiste gul1616 alacağınız şey belki vardır , düğüne de gidemediyseniz altın takın borçları filan varsa işlerine de yarar bence o kadar bütçe ayıracaksanız
Damla_eflin gul1616 Ben fincan takımı alıp götürmüştüm. Sizde evinde eksik ne varsa sorup ona görede alabilirsiniz❤️
Winner Banyo paspası, nevresim takımı, havlu takımı bornoz olabilir. Tablo ya da resimli çerçeveler 3 lü oluyor falan doğa manzaralı