gul2704 Kizlar oglum 24 gunluk gozleri evde gri disarda mavi oluyor gri Goz koyuyami donuyor maviyemi ve rengi kacinci ayda oturuyor
eylulcakir gul2704 masmavi ise mavi kalır grimsi ise kahveye döner. Bizim ülkede maviydi kahve oldu denilen gözlerin neredeyse hepsi mavi değil grimsi bulanık bir renk masmavi okyanus gibi göz değişmez
gzmcnr Bızımkıde başlarda öyleydi , suan 6 buçuk aylık hala gözleri grimsi mavimsi tonu bakalım ne renk olucak bende çok merak ediyorum
gul2704 eylulcakir cozemiyorumki disarda can mavisi evde gri babasi yesil gozlu insAllah renkli kalir😂
gzmcnr gul2704 oturmadı valla 😂😂 bende anlamadım değişik bi göz rengi var ve sürekli değişiyor bazen diyorum ki ela gibi olucak bazen mavimsi bazen gri tonu 1 yaşına kadar anca oturuyor diyorlar belki öyledir
eylulcakir gul2704 yeşile dönebilir benim oğluma da mavi diyorlardı şimdi yeşil Alttaki 6 aylık hali yukarıdaki 2 yaşındaki hali oturdu artık yeşil oldu ama ilk zamanlar grimsi mavimsiydi ben döneceğini biliyordum çünkü bu renk mavi değil aslında 😄