Zhra78 Selam kızlar haftasonu pikniğe gidice 13 kişi olacağız evde tavuk göğsünden tavul döner yapacağım bilenler illaki vardır sizce kaç kg tavul göğsü alayım lavaşa dürüm yapacağım 13 tane
_Goktugunannesi__ Zhra78 1 lavaşa yarım kilo et gitse 6.5 kilo yeter mi acaba🤷😂bunun içine domates marul soğanı olucak
Zhra78 _Goktugunannesi__ kız ne yarım kilosu dışardaki klasik döner gramajı lavaşta 100 gram hahahaha
Tatlican _Goktugunannesi__ Kizzz yok ben 10 kisiye kusbasi kizartiyorum pure uzerine 2kilo gidiyor 13 kisiye 3kilo yeter
Zhra78 neolmusyaani cNım salça yoğurt kekik tux karabiber toz biber 3 tane soğan rendezi hepsini karıştır tavuk göğüslerini ince ince doğra şinitzdl gibi 8 saat dinlendin dolapta sonra streçe sar dondur yapcağın zaman kızart tavada mis gibi dışardakinden kat ve kat daha güzel geçen eve geldiler yaptım herkes bayıldı
Meri-Mel Zhra78 kız pikniğe gideceksen ne diye döner için ugrasiyorsun yakın bir mangal oh iki bahara bir marinasyon bitti gitti
Yagmursonrasitoprakkokusu Zhra78 peki sos yapıyor musunuz Hatay usulü gibi yoksa ketçap mayonezle mi tamamlıyorsunuz
Meri-Mel Zhra78 Himm anladim kuzum o zaman tabiki yapacak bişi yok,şimdiden kolay gelsin afiyet olsun 😍
Zhra78 Yagmursonrasitoprakkokusu ay hayır yapmadım canım bizimkiler oyle soslu sevmiyor bimin sarımsaklı mayonezi ve azıcık ketcapla harikulade oluyor
yavrupotuncek Zhra78 4 bucuk kilo yeter her ekmeğe 300 gram koysanız ki 300 gram çok fazla olur 200 bile fazla olur ama ne olur ne olmaz
Zhra78 neolmusyaani bacım buzu dilimlenecek kadar eriy sadece tereyağ kızdır tavada at kızgın yağa karıştır kapak kapat oyle suyunu öekene kadar pişir