simayys Merhaba kızlar bebeğim şuan 15 günlük göbek bağı hala düşmedi alkolle temizliğini de yapıyorum gobeginin ama ne zaman düşer merak ediyorum 🤷🏼♀️
suheyla92 simayys hic bi sekilde islatmasaydiniz bir haftada duserdi aslinda bakim yapmaya gerek yok ki biz yikamadik hicbisey yapmadik 8.gun düştü
5manolya1 simayys biraz geç kalmış sanki. Kuru tutmanız lazım. 3 çocuğumunkine de hiçbirsey sürmedim sadece kuru tuttum 1 hafta içinde düştü
balmom59 simayys ay çok sinir bozucu bi durum ya benimkininde 13. Günde düştü Sabırlı ol bacım yıkama felan diyolar ya önemseme yıka hatta tuzlu suyla yıka çok iyi geliyor Ama duştan sonra orasını iyice kurula sonra göbek bakım kitiyle temizle Merak etme düşer🙏🏻🙏🏻
simayys suheyla92 ya bize doktor kulak testinden geçince yıkayabilirsiniz dedi bizde yıkadık 5 gündür yıkamiyoruz ama hala düşmedi alkolle temizlemeyi de bırakayım ben en iyisi
simayys 5manolya1 5 gündür banyo yaptirmiyoruz ama alkolle temizliyorduk öyle dediler hastaneden ne bilelim bizde neyse ben temizlemeyide bırakıyim en iyisi 🤭
afrakevser Hastaneden alkol yazıyorlar eczaneden al diyorlar ama gerek yok kuru tut düşer daha temizleme
simayys afrakevser tamama ben birakiyim o zaman temizlemeyi mikrop kapar dediler bize de o yüzden temizledik sürekli
simayys balmom59 ay hiç demeyin 15 gün oldu banyo yaptırdık ama kuruladik dediğiniz gibi 5 gündür de yaptirmiyoruz düşsün diye bizde şaşırdık kimisi yaptırın diyor kimisi yaptirma diyor 🤭
maygirl simayys doktr su degdrmeyin bikac gune duser demisti hic bi sekikde bseyle temizlemedik 1 hafta olmadan düşmüstu..gerek yok temizlenmesine alt degstirrken dikkat edin degmesin kopmasin kasetinden yeterli
suheyla92 simayys bir kereye mahsus yikayabilirdiniz ama hemen kurulamaniz lazımdı sonra da hep kuru tutnaniz lazımdı bir kez banyo yaptirmak bile en az 3-4 gun ileri atıyor düşmesini
balmom59 simayys o göbek bakım seti zaten alkollü temizleme solüsyonu onu kullanabilirsiniz doktorlarda öneriyor merak etmeyin
afrakevser simayys Ayn banada dediler bende bir kaç gün temizledim bıraktım bir haftaya düşer inşallah
cavdr Yarın on beş gün olacak bizim de düşmedi hala hiç bsy yapmadım bir iki gündür atlette kan lekesi oluyor onun dısında koku ya da irin yok iç kısımlst anca kuruyor herhalde beklicez