Papatya-eylul88 Kızlar gece uykusuna kaçta geçiyor ve sabah kaçta uyanıyorlar?gece uykusuna geçtikten sonra
Ruvdem Papatya-eylul88 akşam 8 buçuk 9 arası bir saatte geçiyor uykuya gece 12 buçuk 1 arası uyanıyor emiyor ve yatıyor sabaha karşı 4 5 arası uyanıyor o saatten sonra uykusu baya açılıyor ama ben zorla uyutuyorum 6 buçuk 7 gibi uyanıyor . Tabi bu diş sancısı vs çekmediği dönem için geçerli yoksa saat başı kalkıyor
birprensesanesi Papatya-eylul88 akşam 9 buçuk gibi mamasını yedirip uyutuyorum sabah 7.30 8 gibi uyanıyoruz
duygukty Papatya-eylul88 9 9 buçuk gibi uyuyor sabah da 8 9 arası uyanıyor ama gece boyu da 2 3 saate bir uyanıyor bazen emerek bazen pış pışlayarak uyuyor ne zaman uzun süreli uyuyacak acaba 😅
minikoglummmmm Papatya-eylul88 7 aylık gece saat 9 da tam uykuya geçiyor artık saat gece 12 gibi tekrar kalkıyor mamaya en son da sabah 7 de uyanıyor
Ruvdem Papatya-eylul88 çok mu asla değil keşke şu uyanma işini bire düşürse ama asla yapmıyor iki kez kalkıyoruz . Buna da şükür tabi hiç uyumadığı dönemlerden geldik buralara
Ruvdem Papatya-eylul88 aslında 6. Aydan sonra doktorum gece beslenmek istemezse verme demişti . Yani aslında bu aylardan sonra kalkmasa da olur ama bu bebeler özlüyor galiba bizi mutlaka kalkıyorlar 😂 gece full uyuyan bebe görmedim
me_o531 Papatya-eylul88 9 en geç 9.30 da uyumuş oluyor tabi ağrısı sızısı olmazsa malum diş dönemi dişleri çok kaşınıyor gece normalde üç dört kere falan uyanır ama diş yüzünden 20 dk da bir uyandığı bile oluyor bu aralar sabah 6 da uyanmak için debelenir uyuturum tekrar 7.30 en geç 8 de tam uyanır
Muzreis 9 veya 9 buçuk yatar 1 de uyanır emer sabaha karşı iki üç kez daha uyanır ama beraber yatıyoruz yatakta kalkmadan meme verip geri uyuyoruz tabi ağrı sızı varsa saat başı kalkar bu dediğim normal zamanları için geçerli
Papatya-eylul88 Ruvdem benimkide öyle 1.2 kez net acikiyor 😀 sabahta 6 dedimmi ayakta.bugunlerin kiymetini bil uyu diyorjm yokk🤣
Ruvdem Papatya-eylul88 hep diyorum bebek gibi uyumak deyimini kim uydurmuş diye . Bebekler uyumuyor ki
gzdeylcn Papatya-eylul88 8-9 gibi uykuya geçiyor sabah 8-9 gibi uyanıyor ben gece 2-3 saatte bir mama içiriyorum uyanmıyor içirmediğim zaman uyanıyor
Papatya-eylul88 gzdeylcn masallah ne guzel gec kaliyor.bizimki 6 da ayakta .gecede 8.8 bucuk gibi uyuyor