Bnsu14 Kızlar jandarma bekliyoruz yok mu bir ses ya ruhum sıkılıyor artık belli olsaydi hersey diye balon haber falan da mı yok umut baglardk🥴🥴
kahvepres Bnsu14 kız balon haber die dün 5 binden oldum illa dün acıklnr dedim iddaya girdm eşimle sonuc balon gibi söndm🤣🤣
Mirayhavvanur38 Bnsu14 Dün akşam 6 dan sonra açıklanacak denildi meğerse balon habermiş 😂 Bizde bekliyoruz merakla 👀
Bnsu14 Tosbaninannesi batıdasnz sanrm dimi 26 haziran olduguna gore Nerdesiniz memnun muydunuz yerinizden
Tosbaninannesi Bnsu14 alanyadayız asla memnun değiliz yeme içme gezme konusunda güzel yer ama herşey ateş pahası ve olayları hiç bitmiyor yaz kış yoğun çalışıyorlar 8/5 çalışan çok nadir 12/24 ve 24/24 hep..
2022anne Bnsu14 ben kendimi cumaya şartladım en geç cuma deniliyor artık beklemekten sıkıldık. Hatta ben bugün yavaştan eşya toplamaya başladım bile 😂
Gonzalezz 2022anne biz de toplicaz da ya gidemezsek bı de 😁😁 kati çıktı aslında ama belli olmaz ,daha ne zaman ev bulcaz da ev toplicaz
htfrt Bnsu14 bunalttilar gerçekten herkesin bir sürü planı var neden bekliyorlar anlamıyorum ya inşallah bu cuma o cumadir
negerekvarr Bnsu14 tayinleri karşılamaya para yokmuş tasarrufa gidilecekmiş bu yıl öyle bir söylenti var bugunlerde iptal olur vs gibisinden bakalım ya hakkkkkk
mihranaslan negerekvarr diyorlarda diyorlar herkes bişey söylüyor yılan hikayesine döndü resmen açıklansada herkes rahatlasa artık
Bnsu14 negerekvarr tayinler iptal olmaz kara hava vs acklandi çünkü en tasarrafu uzatma verenleri kabul ederler ki az tayin olsun dye
negerekvarr mihranaslan ay sorma ya whatsap gruplarında goygoy yapıyorlar trollüyorlarmış birbirlerini sinirlerim boşaldı 10 dk dır gülüyorum mu ağlıyorummu bellisiz