Rez Hanımlar selam Ariel dağ esintisi beyazlar için midir? Emin olamadım, üzerinde yazmıyor bişi, ama ariel renklilere özel olanı da yazıyor , dağ esintisinde bişi yazmıyor ? Bilginiz var mıdır ?
aysegul_my Rez ariel genelde beyazlarda cok daha etkili bi deterjan renklileri bile ağartıyo genelde beyazlar icin ben ariel alıyorum oda beyazlar için yanlış bilmiyosam
Rez aysegul_my ariel renkliler için olanda üzerinde yazıyor bu şekilde, bayağıdır da kullanıyorum ama sorun yaşamadım
aysegul_my Rez bende onu dicektim renkliler icin olanlarin uzerinde böyle renkler olur gökkuşaği gibi anliyosun dicektim bu beyaz renkli dışi bencede beyazlar icin o deterjan
Rez Kelebekakkor99 peki, bir sorum daha var emin olamadım beyazlar için olduğundan ve omo aldım onda yazıyor beyazlar için diye, onun da rengi böyle iyice kafam karıştı 😶🌫️
Rez Kelebekakkor99 ha bu arada omonun sıvı deterjanını kullanıyorum beyazlar için, toz şeklini haftasonu temizlik yapan abla istedi matik lazım bana diye , komşudan istedim rengi bembeyaz beyazlar için olandan vermişti