baysal Sürekli kucakta olmak istiyor bırakınca ağlıyor çok yoruyor beni bütün gün yapışık geziyoruz kendime vakit ayıramıyorum hiç gündüz uykududa çok az zaten yarım saat anca uyuyor bir kaç defa
1gunes baysal ben oglumj dogdugundan bu yana kendi kendine oyanlanmayi oyun oynamayo ögrettim. Mesela kartlar çıngırak dis kasiyici gibi seyleri eline verip yüz ustu ya sırt ustu yatırıp oyanlanmasini sağlıyordum. Oglum 15 aylik şu an ve kendi kendine evin icinde dolanir oynar .
aleynax baysal benimkide 4 aylık olucak asla durmuyor hep bi mızmız ağlıyor kucağımda gezmek isitiyor sonra gezmektende sıkılıyor emerken bile ağlıyor şaşırdım bende ne yapacağımı bilmiyorum önceden bi 10 dk da olsa duruyordu yoruldum şimdiden
belus ben kanguruya takıp dışarı çıkıyordum, uyumuyordu evde, kanguruda ve açık havada uyuyordu, evdeysekte kucağımda olmasını seviyorum ondan bol bol göğsümde yatırıyordum, tummy time hiç sevmiyordu ondan çok oyalayamıyordum oyıncaklarla vs
baysal belus önceden dışarıda uyuyordu artık uyumuyor arabasından çıkmak istiyor göğüstede yatmak istemiyor illa ters döndürmen etrafa bakacak
baysal 1gunes şuan oyuncakları tutamıyor çok istiyorum alsın eline oynasın diye fakat düşürüyor hep kısa süreli tutabiliyor o yüzden sıkılıyor ağlıyor oturabilse belki kendi kendine vakit geçirebilecek ama daha zamanı var sanırım
baysal aleynax maalesef ki aynı durumdayız 3 buçuk aya kadar gaz sancıları sürdü çok zordu şuanda da 4 ay 8 günlük hala mız mız hep ağlıyor hiçbirşeyden memnun kalmıyor şaşırdım kaldım artık
baysal gulsen946_ oyun halısında sırtüstümü bırakıyorsunuz yüz üstümü bizimki yattığı an çığlığı basıyor çünkü yüz üstündede çok duramıyor kolları açıyor sanırım
gulsen946_ baysal bazen sırt üstü çoğu zaman yuz üstü her şekilde duruyo çok severek keyifle vakit geçiriyor 😊
DevosMom baysal ilgisini çekebilecek şeyler verin etrafına. Hışırtılı kitaplar falan çok oyalayıcı oluyor
defneilaymom Anakucağı ve piyanolu oyun halısını şiddetle tavsiye ederim. Bı de yeni şu matı aldm ama daha kullanmadım eminim oda iyi olucak
DevosMom aybarsmom34 hepsiburadadan aldım . Babycim dinazor piyanolu oyun halısı olarak geçiyor. Babydoor satıcı ismi de. Sadece minder kısmı ince onun dışında memnunum