Selamben_ Kızım bu aralar uykusu var ama gündüzleri çok uyumak istemiyor uykuya geçişte zorlanıyoruz mıZırdanıp duruyor sürekli benle durmak istiyor bu aralar hep kucakta hep yanımda durmak istiyor gelişim ayından mı kaynaklı acaba sizde durumlar nasıl
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Selamben_ bizde de durumlar aynı uykuya biraz zor geçiyor ama yine de gündüz 3 uyku yaptırmaya çalışıyorum. Birde dediğiniz gibi sürekli yanımda durmak istiyor gözüyle görebileceği bir yerde olmazsam basıyor bağırığı 😅 ya kucağımda oluyor yada beraber oyun oynuyoruz anca öyle duruyor
dlraklc Selamben_ 8.ay uyku gerilemesinde olabilir bu gerileme biraz uzun sürebiliyor uykuya dalma kucak isteği huysuzluk bunlar çok normal biraz sabır etmeniz lazım ☺️
beybimeybi Selamben_ bizde de aynu durum var. 2 uyku yapıyor uykuya gec dalıyor. Gece cok sık uyanıyor. Bazen gece uykusunh almis sekilde uyanıyor 1-2 saat uyanık kalip oyle uyuyor. Bir de dis cikarma surecindeyiz o da etkili
Zelis06 Selamben_ 7.5 aylıkken başladı 8 ay 23 günlüğüz uykular nanay Allah sabrını veriyor 😭 bugünler de geçecek inşallah😓
Selamben_ Bundan sonra ben de kimsenin postuna yazmayacağım öyle olsun o kadar yazıyorum cevap veriyorum kimse yazmıyor
madeinpelin Gece en fazla ıkı kere uyanan oğlum şimdi on kere uyanıyor memede bağırıp ağlıyor sürekli ağlak 2 hafta sürer dediler. Son 4 gün Yarabnialemin 😞
aliasafmoms14 madeinpelin bizde 7.5 aylıkkrn başladı sakinleş mıyor 3 4 ten sonra uykusu var ama ağlıyor sürekli uykuya dalamıyor
madeinpelin nefe nefe evet tam 14 gun sürdü sonra diş çıkardı 8. Ay atakları mıydı diş miydi hala anlamadım şükür eski düzendeyiz 🥹
Ipk_krk Bizdede durum aynı bende işe başladım herhalde işe başladığım için düzeni bozuldu diyordum😅😅demekkü bu ayda oluyo diş bizdede var