minikoglummmmm Kızlar çıkaramıyorum küpeyi kızımın kulağından tam 15 gün oldu bugün çıkması gerekiyor küpe gevşek dönüyor felan ama altindaki kilidi çıkmıyor acaba ben mi yanlış yapıyorum sitrese girdim bilgisi olan varmı
biimiyomyardimet minikoglummmmm bizde çok zor çıkarmıştık, hala nasıl çıkardık bilmiyorum o konuda yardımcı olamayacağım ama biz 2 aya yakın taktık bir sorun olmadı stres olmayın son gün diye yazmak istedim 🫠
simert minikoglummmmm kuyumcuların taktığı küpe çok sıkı oluyor bir şekilde arkasını çekip çıkarmanız gerekiyor
Azli minikoglummmmm bizimkinde kendi kendine çıktı valla bizde 2 aya yakın kullandık sonra altın olanı taktık bi sorun olmadı
minikoglummmmm biimiyomyardimet evet internete baktım bir ay kalsın diyor çok gevşek küpe dönüyor ileri geri gidiyor ama o kilit nasıl bişey ben anlamadım ya
Aselnova minikoglummmmm bnde dün kiziminkini zor çıkardım biraz serrlt çekmek gerekiyor iki bogum kısmını elinizle ayırmaya calisin birde
153s34 minikoglummmmm bu tarz kupeler cok zor cikiyor. Benmde ayni boyle var ve asiri zorlanmistimm taktigimda. Nasl yaparsiniz blemiyorum ama biiri kupeyi tutarken szde pense ile o kopcayi cekin. Kuvvetli bseyle cekilmesi lazm yani.
minikoglummmmm 153s34 elle takılmadı zaten makine taktiği için bir saniyesini almadı çıkarması gerçekten zormuş
minikoglummmmm nehirsude0 bende öyle yapmaya çalıştım o kadar sert ve sıkı ki kulağını kanattı bıraktım bende