benmkzm- Kizlar 2 gündür çok kötü grip oldum kemiklerim kırılıyor sanki hamileyimde ilaçda içemiyorum ıhlamur nane limon içmekten midem delinecek 14 aylık kızım var onada geçerse diye korkuyorum acile gitsem bişey yaparlar mı acaba?
farelikoyunkavalcisi benmkzm- aynı şekildeyim az önce dahiliye doktorundan geldim antibiyotik yazdı 6 gün emzirme dedi ama 6 aylık bebeğim var mecbur kullanmayacağım annelik çok zor Yarabbi
kahvepres benmkzm- cok gecmiş olsun anlıyorum bende hamileykn korona olmştm o kadar kötü olmştm 2 defa baylmştm o zaman bile bişi yapmdlr sadece serum ağri kesici verdlr
benmkzm- farelikoyunkavalcisi çok geçmiş olsun öyle annelik çok zor ve bir o kadar da güzel☺️🌸 inşallah bebislere geçmez. Maske takınca kızım korkuyor napacam bilemedim
2_prens_anneesi benmkzm- Çok geçmiş olsun bende öyleyim her yerim ağriyor.İsterseniz bi gıdın benim görümcem hamileyken gitmişti, serum takmislardi belki sizede takarlar.
benmkzm- 2_prens_anneesi sağolun sizede geçmiş olsun eşimi aradım çok fena oldum başım dönüyor kızımı kayınvalideme bırakır giderim şimdi sağolun.