Adenkom Hanımlar haziranda tatile gideceğiz kızım 16 aylık olacak, gölgelikli simit devriliyor diyenler olmuş, kolluk için küçük mü çok kararsız kaldım ne önerirsiniz 16 aylık bebek için hangisi uygundur?
drns Adenkom kesinlikle gölgelikli simit zaten çok küçük kolluk giydirip bırakamazsınız kendi başına gölgelikli simitte de sizin gözetiminiz altında durmalı
efelinamoms Adenkom Ben 1 yaş oğluma giyilebilir simit almıştım decathlondan çok rahat ettik düşme kayma çıkma olmadı yürütec gibi oturtuyorsunuz içine gölgeliği yoktu
sifirekran_bolkitap Adenkom ben içi süngerli olan kolluklardan almıştım en güvenilir o demişlerdi. Bir de korunaklı şapka ile mayo giydirmiştim. Gölgelikli olan da var onu da denedim onda suya elleriyle temas edemediği için hoşuna gitmedi. Kolluk daha çok hoşuna gitti.
Adenkom drns bende öyle düşünüyorum ama yorumlarda bebeğim hareket edince devrildi vs yazan olmuş 🤷🏻♀️ önereceğiniz gördel link var mı?
sifirekran_bolkitap Adenkom biz de devrilmedi. ama kolluk kesinlikle çok daha güvenli kolluğun markasını hatırlayamadım mavi renkli başlangıç olanı
sek_kahve Adenkom mutlaka tutmanız lazım, öyle sürüklenip giden çocuğun haberi vardı birkaç sene önce
dayes Adenkom görsel atayım birazdan çünkü kızımın odasında o da uyuyor su an, uyanınca atayım inşaallah olur mu 🌸
Gzd3264 Adenkom ikisinide kullanabilirsin ama genel olarak korkuyor bende oğlum için aldum ama hiç binmedi sevmedi
Gzd3264 Adenkom dilersen ikisinide al canım belki sever ama kolluksuz bindirme nolur nolmaz diğeride yanmaması açısından güzel oluyor
sifirekran_bolkitap Adenkom myminibaby markası hanımefendi yazınca hatırladım☺ yukarda tutuyor biz de hiç şu yutma olmadı.
Mnli Adenkom bütçeniz varsa myminibaby kullanabilirsiniz kolluk artık olur o simitlerde kilo sınırı oluyor belli kilo üstünü çok yukarda tutmuyor alırken ona bakmak lazım