Esoz1110 Sevvl Zor oluyordur ya benim kız birkaç cocuga bedel nasıl bakıyorsunuz yardım eden birisi varmı
Sevvl Esoz1110 yok kuzum tek bakıyorum benimkilerde kız birisi bşraz daha sakin ama huysuz yanı bedenen yormuyor beynımı patlatıyor sürekli ağlıyor ağlamasa da ıhh ıhh huzursuz bebek digerı ağlamaz ama asla asla 2 dk durmaz o dolabı döker gider digerını döker ben oratı toplarken kıyafetlerı ındırır kilitleri falan hep kırmıs
UrbanMom Esoz1110 evdeki esyalari oyuncaktan daha cok seviyor 😁 kablo, terlik, mutfak arac gerecler, islak mendik, telefon kilifim daha gider liste
Esoz1110 UrbanMom Sanırım bütün cocuklarda bu tarz esyalara ilgi var ne değişik ya güzelim oyuncaklar dururken😅
UrbanMom Esoz1110 aynen o kadar oyuncak aldim hic yuzlerine bakmaz mesela kumandayi bulsun tum oyuncaklari birakir 😁
hazal3421 busenihicalakadaretmez oyy kıyamam kuzuya 😄 benimki onu görür görmez heyecanlanıyor çıkarınca ağlıyor acayip bağli
busenihicalakadaretmez hazal3421 valla bebişler için güzel gerçekten de oyalayıcı ama biz naparız böyle gidersek hiç bilmiyorum🙈
farelikoyunkavalcisi duruperi benimki de 6 aylık yüzüm kedi tirmalamis gibi kedi baksak daha az zarar verirdi herhalde koynumuzda kedi besliyoruz 😅😅
asilatte Esoz1110 Başta ben 😅 sonrasinda da oyuncak olmayan akla gelecek gelemeyecek yeryuzundeki herşey ( bir örümcek ağı bile olabilir) 😅😅 işte bazende ayıp olmasin diye genel olarak oyuncak ve kitaplariyla oynar 🤣🤣🤣