yavrupotuncek Kızlar internetten bakıyorum her sayfa farklı birşey söylüyor öyle tadımlık ne zaman verebilirim
etuerk yavrupotuncek ben o ay hangi meyve uygunsa veriyorum. Önemli olan 1 yaş öncesi yasaklı ürünleri vermemek. Karpuz zamanı gelmedi heralde daha
amansallagitsin yavrupotuncek vereblren bir sorun olmaz karpuzdan. Sadece 1 yasinda bal yasak ve birde patlican onn disinda herseyi vereblrsnz. O ay ne varsa
maygirl yavrupotuncek ilk tadımda bike vereblirsiniz karpuzun binsakncasi yok yinede gozlemleyin alerji riskine karşı.sorun yok.
yavrupotuncek amansallagitsin evet patlicanla balı biliyorum ama internette baktığımda 8 aydan önce vermeyin diyo çok saçma geldi karpuz yani neden
amansallagitsin yavrupotuncek doktorlr su zamanda snu verin demiyorlr tadimlar bitti mi meyvelere gecersnz ztn ztn oda o ayi bulur rht rht tatirin uc gun kurali ile
churchil yavrupotuncek osman gönülal ı takip ediyorum ve o sadece bal yasak diyor. Ben çoğu şeyi günü ayı olmadan verdim bebeğim alerjik değil 3 gün denetiyorum
btlbsr yavrupotuncek 1 yaşından önce bal hariç herşeyi tattırabilirsin dedi doktorum yumurta beyazı çilek domates de dahil hepsini verdim karpuz çıktığında 8 aylık filandı yanılmıyorsam verdim 6 aylık olsada verirdim ama