Ecebaby themommyy 4 aylıkken karın üstünden sırt üstüne dönüyordu 6. Ayda sırt üstünden karın üstüne dönmeye başladı şu an yuvarlana yuvarlana geziyor 🥲
themommyy Birdunyabircennetannesi 6 aydayız dönmiyor diye üzülüyordum sanırım normal her bebiş farklı bizimki biraz tombiş canı kıpırdamak istemiyor
ZeydsMom themommyy 4 bucuk ayda once sirtustunden yan donuyordu sonra sirtustunden yuzuustu dondu. 1 haftadir yuzuustnden sirtiustune donuyor 😄
sencokbiliyon gncglozclk sırt üstü yatarken yan mı dönüyorlar ? Dönmekten kastınız bu değil mi? Benimki henüz 2 buçuk aylık da 😊
sena33 Birinci aydan itibaren sırt üstünden yana yan yatıyorken de sırt üstüne dönüyor. Özellikle gece uyurken sürekli dönüyor. İkinci ay itibari ile yüz üstündeyken yan dönemeye başladı. Normal mi değil mi anlamadık
Meltemmss 4 buçuk aylıkken. Şimdi 5 aylık üst baş değiştirmek çok zor 53648 kere dönüyor dönüyor dönüyor🤣
Madamehappyyyyy themommyy Benim oğlum hiç dönmedi 😬6 aylıkken oturuyordu yüz üstü yatmayı da hiç sevmedi 7 aylık olmadan popo üstü emekledi 8 aylıkken 😅hala dönemiyor kalkamıyordu. 9 aylıkken kanape kanerlarına tutunmayı öğrettim 9 aylıkken dönmeye başladı kalkıp oturuyordu 11 aylıkken yürüdü. 🥶🥶🤣aşırı stres yaptım dönmüyor yüz üstü yatmayı sevmiyor diye.
baysal gncglozclk Benim bebeğim de 4 ay 8 günlük yan dönüyor ama yüz üstü dönemiyor daha sizin bebeğiniz dönebilirmu yüz üstü
gncglozclk baysal dönüyor kuzum ben sürekli döndürüyordum nı sure sonra kendi yapmaya basladı bezi zor bela degıstırırım 😂 sadece time tummy yapmaktan nefret ediyor bide donuyor ama kolu altında kalıyor cırpınıyor daha cok yolu var 🥹🥹