neolmusyaani Uygulamanin giriş kısmında bebekle ilgili durumları yazan yerde elim yanlışlıkla değdi resim ekledi resim dediğim pasta tarifi ekran resmi çekmiştim:) onu kaldırmak istiyorm yapamadım bir türlü nasıl kaldirabilirim
katilcivciv neolmusyaani ay onu bende beceremedim bekliyim surda.. düzeltemedigim icin siyah biseyi cekip onu koydum😂
duyguloji3478 Orayı zaten kimse görmüyor aşkım sana özel bir kısım istersen simsiyah bir ekran koy galerinden öyle kalsın
duyguloji3478 neolmusyaani kaldır seçeneği yok ya o yüzden sanmıyorum geleceğini 😂bu uygulamanın bu tarz çok problemi var ya
neolmusyaani duyguloji3478 evet içeriğini seviyorm uygulamanin ama gıcık yönleri çok resmen.. bütün hersey itiraf ediliyor hiç biri silinmiyor birisi okusa yandik😆
neolmusyaani [silindi] tüh ya önceki resmi de seviyordum neyse öyle yapayım pasta tarifi orda durmasin😁
neolmusyaani [silindi] peki nasıl ekleniyor onu bilmiyorm çünkü bi anda oldu hiç anlamadım nasıl oldugunu
duyguloji3478 neolmusyaani ahahahah evet onu bende düşünüyorum ya birde kulllanıcı adını değiştirememek var ahahah ben şu an bildiğin burdayım diye bağırıyorum ahahah
neolmusyaani duyguloji3478 evet bacim sen kendini niye bu kadar ifsaladin 😁bak bana ne adım var ne de anlamim😆
duyguloji3478 neolmusyaani kız değiştiririm dedim ama ahahaha nerdeee bilseydim gizemli bir şeyler yapardım ahahah
neolmusyaani duyguloji3478 tabi canım yani tanıdık varsa bile acaba o mu diye akla gelecek bisey yapmışsın tabi sende böyle olacağını bilmiyordun😁