gizemmalperen Kızlar geceleri bezimiz çok taşırıyor sabah bir uyanıyor sırılsıklam molfix pure and soft kullanıyorum. Başka önereceğiniz bez var mı ?
1bebe1kedi gizemmalperen ben goon premium soft kullanıyordum çok fazla taşmaya başladı her sabah çocuğu ıslak buluyordum. 1 aydır bebem natural kullanıyorum taşma problemi yaşamadım.
BSG2308 gizemmalperen gündüz pure baby gecede molfix külot bez kullanıyorum akşam takip sabah alıyorum memnunum
ugrakyagiz gizemmalperen oğluma sleppy kullanıyorum tam dolmadigi sürece taşımaz gece fazlada yapmaz top gibi olmaz normal derecede diyelim çişini yapınca şeyi havaya kalktığında bazen tasar
Ceylanzkn Selam tatlım, valla ben prima kullanıyorum. Gündüzleri 4 numarasını kullanıyorum gece uykusunda 5 numarasını. Sende bir dene istersen. Benim kızım geceleri çok dolduruyor bezini o yüzden bir büyük numarasını kullandığımda daha hiç taşma yapmadı.
Ceylanzkn gizemmalperen benim kızıma bir o bez iyi geldi diğerleri hep pişik yaptığı için 🙄 o yüzden bizde primadan devam ediyoruz 🙈
1bebe1kedi gizemmalperen dün akşam 8 buçukta bağladım bezi sabah 8.20de açtım bez neredeyse yarım kilo gelecekti ama sıfır taşma. Bir de tarım krediden alıyorum adet fiyatı 2.31 TL oluyor baya uyguna geliyor goon premium’a göre.