Rumeysa_18 Bebeğimin dolabı beyaz onu folyo ile kaplamayı veya stickerlar yapıştırıp biraz değiştirmeyi düşünüyorum fikri olanlar var mi
Ikrazumra19 Rumeysa_18 bence guzelim beyaz dolabi boyle yapmayin sonra pisman olursunuz onlar kaldirmak istersiniz kalkmaz onun yerine avize hali yada ortu duvar kagidi gibi farkli seyler yapabilirsiniz
[silindi] Rumeysa_18 folyoyla kaplama yapmış birinden memnun olmadığını duymuştum onun yerine kokusuz her zemine uygun boyaları düşünebilirsiniz. Kalıplar alıp boyayla şekillerde yapabilirsiniz.
Mucizem_0809 Rumeysa_18 ben bebeğime yeni dolap alamadım onun yerine ıvır zıvır dolabım vardı güzelce temizledim kırmızıydı rengi onuda griye boyadım üstüne stencille desen yaptım mis gibi yep yeni oldu ☺️ zaten beyaz mış uygun bi renkle stencil yapabilirsin inan çok kolay
Rumeysa_18 Scs4108 bizim evde hersey beyaz ya bugün Eşyalar artık bi renk istiyor ev yanı dolabı beyaz beşiği beyaz Halisi avizesi de beyaz bir renk olsun dedim ama bilmiyorum
Rumeysa_18 Scs4108 Trendyol da yıldız lar var 100 tane mesela küçük küçük gold yıldızlar veya gümüş öyle yapsam nasıl olur dolabın üstüne veya direk odasına duvara mi stickler yapıyım
[silindi] Yada hiç boyamayıp bebekler için zararsız olan el izi vs kullanılan boyalar var onu alıp onun el izi sizin el iziniz gibi bi kaç renkle süsleyebilirsiniz beyaz zemine güzel olur.
Myagz Rumeysa_18 ben bu şekillerden yapmıştım bebek odası değil de kendi odamız için canım fikir olsun ben de sevmiyorum çok beyaz kalıyordu https://i.hizliresim.com/dLyWYD.jpg
Myagz Rumeysa_18 kız yaparsın tabi direk kalıbı var onu dolaba bantladım üstünden boyadım mis gibi dene bak başka kağıt üzerine falan sonra dolaba yap kolay
Myagz Rumeysa_18 var ya bi dünya desen var ismini falan da yazabilirsin erkekse araba şekilli falan kızsa ona uygun bişeyler