durubeb Merhaba bebeklerinize gece / gündüz evde çorap giydiriyor musunuz? İnternette takip ettiğim anneler evde hep çorapsız dolaştırıyor bebeğim beş buçuk aylık üşürse diye cesaret edemiyorum. Ara ara hava alması için çıkarıyorum sadece.
1cocuksevdasi durubeb giydirmiyorum bu aralar benim 5 buçuk aylık gece giydirmiyorum battaniye örtülü oluyor zaten üzerinde
Cisemcagan17 durubeb 11 buçuk aylık hala giydiriyorum hava serin yasadigim bölgede ve sonra bebegime gaz yapiyor gecede bizimki battaniyesini belden yukarı örtük seviyor yani ayakları açık oluyor 😆
Gizmokzilla durubeb benim oğlum 22 aylık evin sıcaklığına göre çıkarıyorum çoraplarını oğlum 1 haftalıktan beri bu böyle 😅 özellikle gece uykusunda yüzde 90 çıkarıyorum. Evin içinde gezerken de şuan ben çıkarmasam bile kendi çıkarıyo zaten ekrkdoeo
1bebe1kedi durubeb 4 aylıktan sonra geceleri çorapsız uyutmaya başladım ayağında çorap olunca ağlıyor uyumuyordu. Şimdi 6 ay 20 günlük gündüzleri de ayakları çok soğuk değilse giydirmiyorum zaten giydirdiğimde de ya ayağını ağzına sokup ıslatıyor ya da çeke çeke çıkarıyor
ZeydsMom durubeb 4 ay 26 gunluk giydirmiyorum. Ne gunduz ne gece. Ara sira hava sogudu giydirdim hemen cikariyor bide uyumaz oyle asla. Artik alismis boyle
Gzdnr17 durubeb hiç giyindirmiyorum yaz kış Nasıl alışırsa öyle devam eder 20 aylık ikiz annesinden selamlar 🤗
alpaydin durubeb gece çıkarıyorum sadece ama üstünğ kalın örtüyorum uyandıkcada üşümüşmü kontrol ediyorum