byznur Eski mahallemde oturan bir aile vardı babası kızına dün gece tecavüz etmiş hala etkisinden çıkamadım nasıl bir pisliktir bu Allah belasını versin uyku uyuyamıyorum o kadar taktım kafama böyle insanları cehennem bile kabul etmeyecek
Taze_annecik byznur Allah’ım yarabbim nereye gidiyor bu iğrenç dünya ya nasıl olur bir baba evladına nasıl göz diker insan olamaz asla insan değil bunlar şeytan bile olamaz. Allah belasını versin o şerefsizin gebersin inşallah. Tüylerim diken diken oluyo böyle iğrenç şeyler görünce bitmiyor ve çoğalıyor. Rabbim evlatlarımızı korusun böyle pis iğrenç insanlardan
Meriskus byznur allah belasını versinnnnn Babasın sen yaa baba babaaaa Gelinine tecavğz eden Kızına eden Köpeğe edem Eşşeğe eden Bu dünya nasıl biyer Allahım yarabbim Evlatlarımızı koru
Aptalllarsizi byznur şu ülkeye şöyle bi adalet gelse de kurtulsak tecavüzcüleri kadın yapıp satmak mesela
Annekizcicileri byznur ben ne okudum ya yemin ediyorum insanın eşine babasına guvenı kalmıyor bunları duyunca benimde kızım var rabbım kız erkek artık farketmıyor böyle pislik serefsizlerden korusun emanetıne sahip çıkmamızı sağlasın inşallah anne olarak insan aklını yıtırır ya o yaratık pıslık insallah cezasız kalmaz en Ağır işkenceleri yapsınlar
byznur Taze_annecik amin inşallah benimde bir kız evladım var insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten
byznur Annekizcicileri evet aynen öyle benimde kız evladım var aklımdan çıkmıyor babalığını bırakın bir tarafa bir insan bir insana bunu nasıl yapar ceza evine almışlar sanırım umarım çürür içerde 🙏
Dmta Rabbim ona hakettiği belayı verecektir ama çok kötü zamandayiz kız erkek farketmiyor kimseye güven yok bu dünyadan nefret ettim😢