Birdunyabircennetannesi Birden ateş başladı 39 ve üstü ateşi şuan ilaç verdim ılık duşa soktum soğuk kompres yaptırmıyor kesinlikle Ne yapabilirim? Doktora götüreceğim eğer inatçı bir ateşse Ama evde düşürmeyi denemek istiyorum öncelikle
Anatotales Birdunyabircennetannesi hastanede aynı seviyedeyken şöyle yaptılar sıcağa yakın su içine 1 avuç pamuk. Pamuğu sulu şelilde hafif sıkıp sudan çıkarıyorsunuz vücudunda gezdiriyorsunuz vücut ıslanıyor bekliyorsunuz vücut o suyu emiyor yeniden aynı şekilde ıslatıyorsunuz böyle yarım saatte düştü ateş. Ama 39 altına indirip o seviyede sabit tutamazssanız hemen doktora gidin soğuk kompres zaten yapmamalısınız
Birdunyabircennetannesi Anatotales Soğuk kompres dediğimde aslında ılık demek istedim Ama onuda yaptırmıyor ki Şimdi onu deneyeceğim Eşimde öyle söyledi ılık su yapalım diye bakalım yaptıracak mı Titriyor hareket etmiyor üşüyor üstünde bir şey yok atletle duruyor zaten
Hilal9 Ateş söz konusu olunca evde beklemeyi doğru bulmuyorum bende aynısını yaptım 1 saat içinde kızım kollarımda havale geçirdi o an ölseydim ben daha iyiydi lütfen hastaneye gidin
Birdunyabircennetannesi Hilal9 Daha önce 41 derece ateşte gördük hastaneye gidince pek bir şey yapmıyorlar maalesef kaç hastaneye gittik onlarda anca ılık kompres yapıyorlar birde hastaneye gidince düşüyor ateşi 🤷
gokturkasli Direk hastaneyenani bastran atesler havaleye goturrur allah korusun bizde dis atesi ve agrisi cekiyorUz
Birdunyabircennetannesi Anatotales Gidiyoruz şuan yapmadan çünkü 40 a yakın ateşi durmak istemedim düşürmeye çalışamam yükselip duruyor Teşekkür ederim