zeyinci Anneler merhaba gece yatmadan son öğün ne yediriyorsunuz? Bebeğim 8 aylık gece maması yedirsemmi diye düşünüyorum fikir almak istedim siz neler yapıyorsunuz
Beggg zeyinci irmikli püreler yapıyorum genelde. Çok sık mı uyanıyor ben bu sebeple mama yapmaya yeni başladım
Masalalya1 zeyinci benmki 9aylık yatmadan önce muzlu elmalı irmikli mama yapıyorum severek yiyor. Gecede emziriyorum uyanırsa
ilosunuz1 Bende burada bekleyeyim ben bişey yedirmiyorum yatırmadan önce sadece mamasını içip öyle uyuyor ,
zeyinci ilosunuz1 bende gece yatmadan hep mama içiriyorum ama diş çıkarma döneminde hep mamaları yarım bırakıyor bu ara
zeyinci Beggg yok gece sık uyanmıyor ama mama içince doymuyor gibi hissediyorum bu aralar da diş çıkardı mamalarını hep yarım yarım bırakıyor bende kaşık maması vermeyi düşündüm yatmadan
linanihal Ben çorba içiriyorum bol sebzeli ilik suyuyla yapıyorum mama yı hiç birşey yemesse veriyorum
zeyinci linanihal bildiğim kadarıyla normal irmik iri taneli olduğu için bebeklere önerilmiyor bi araştırın. Bende hep bebek ilmiği kullanıyorum
Seda-M zeyinci benim oğlum 16 aylık olacak büyüdü yani 😂arkadaşım demişti o kullanıyor kızı çokta kiloluydu gece yatmadan veriyorum dedi