elifnsli Kızlar bebegim 10 gün sonra 1 yaşına girecek ama genel olarak hep bi mızırdanma mevcut ,uyandıktan 10 dk sonra başlar ,kahvaltıyı hazırlayana kadar 10 dk bile kendi oyalanmaz, sürekli ağlama hali değişik haller neden bu durum
Zeyyyynep elifnsli bizde 1 haziran bir yaşına giricez ve aşırı huysuz ve kızım gerçekten çok sakin bir bebekti sıkıntısızdı ama şuan ne uyku düzeni nede sakinlik kalmadı
elifnsli Zeyyyynep benim kızımda öyle ne evde duruyor ne dışarda sürekli huysuz mızmız hicbirsey yaptırmıyor ,sürekli sinirli asabi
Qunqnir elifnsli ilgi çekmek için bazen hırçınlık ve mızmızlık yapabiliyorlar. Kızım o dönem kendisine vurup saçını çekmeye başlamıştı. Bu hareketi her yaptığında kafamı çevirip görmezden geldim. Hareket bitip unutunca hemen öptüm sarıldım. İlginin böyle gelmediğini anladıkça bıraktı Şimdi de istediği olmayınca direkt ağlıyor, umursamıyorum dikkatini çekecek şekilde oyun oynuyorum kendi kendine dahil oluyor sonrasında yine öpüp kokluyorum. İnşallah bu huyu da azalarak biter