gozdegunduz Kızlar bebeğim 7 aylık ve sürekli kucak istiyor. Ek gıda hariç oturmuyor desem yeridir. Takıntı yaptım şimdi de sürekli kucak istemesi yürümesini engeller mi diye arada ayaklarını yere bastırıyorum ama olmuyor ne yapabilirim ya lütfen bi akıl verin
Prensim_06 gozdegunduz bence yürümesi için uğraşmayın ki her çocuğun gelişimi bir değil benim oğlumda yürüteci çok severdi şimdi sevmiyor durmuyor asla koltuk altından tutup yürütüyorum bazen onu bile istemiyor kasmamak lazım böyle durumlarda vakti zamanı gelince elbet yürüyecekler kucak istemesi de çok normal kendinizi strese sokmayın
zeyneperll gozdegunduz benim kızım da 7 aylık asla kucağımda inmiyor oyuncaklarıyla bile kucağımda oynuyor mız mız ağlak sürekli belim çok ağrıyor bu durumdan ☹️
Ballilokmam11 gozdegunduz ben ihtiyacı olduğunda hep aldim alıyorum kucağıma bakma belim sırtım tutmuyor ama olsun yine de şöyle bisey yaptim genelde günümüz mutfakta geçiyor o yüzden yerde oyun alanı yaptim orda takılıyor arada bende yanına oturuyorum birlikte oynuyoruz o mutlu ben mutlu takiliyoruz😂
gozdegunduz Prensim_06 doğru söylüyorsunuz ama doktor kucak bebeği istemiyorum deyince yanlış mı yapıyorum diye düşünmeye başladım 😂
gozdegunduz zeyneperll kollarım koptu artık belim çatır çutur ediyor zaten çok zayıf bi insanım iyice kurudum
Prensim_06 gozdegunduz ay boşver doktorların her dediğini yapıyor muyuz sanki akışına bırakmak lazım boşver😅