terazikadini Oğlum 14 aylık 8 aylıkken anne dedi bi süre sonra dede demeye başladı sonrada arada baba demeye başladı ama hep dede diyor ne desem dede diyor dedesiyle sürekli görüşmüyorlar uzakta yaşıyorlar ona rağmen dede sevdalısı nasıl vazgeçirebilirim dededen bizleyken bile hep dede bıktık artık
Madamehappyyyyy terazikadini Daha çok küçük kolayına gelen kelimeleri telafuz ediyorlar. 11 ay 20 günlük oğlum bazen baba da takılı bazen anne bir ara abi bir ara ebe de kaldı.
kolonyalimendil terazikadini dede sevdalısı olduğundan değil o kelime ona kolay geldiği içindir. Sürekli görüşmüyorsa başka açıklaması yok bunun☺️ bizim ki de bi ara anne de bi ara baba da takılı kaldı şimdi yine anne döndü bide sürekli hadi der 18 aylık
nazlii1_ terazikadini bizde 14 aylığız, anni, dede, gel, düt düt diyor araba görünce, bazen baba diyor, del (gel), bazende kediye tedi diyor ama bunlara her zaman söylemiyor canı isterse 😅
Eailesi4 terazikadini zamanla herşeyi anlayıp bilinçli söyleyecek canım şu an ona ne kolay geliyorsa onu tercih ediyor tekrar ediyor
terazikadini Madamehappyyyyy ay inşallah öyledir çünkü hep dede diyor ağzından düşmüyor vallahi usandım artık
Madamehappyyyyy terazikadini Yeni kelimeler öğretin kısa kelimeler kullanmak da işe yarıyor. Gel gel hadi gibi. Biz ebe kelimesi asla kullanmayız ama 3-4 gün o kelime de takılı kaldı şimdi unuttu.
terazikadini kolonyalimendil bende öyle düşünüyorum çünkü uzaktalar senede 3 4 kez belki görür ama kendimi ikna edemiyorum niye baba anne değil de dede 😂😂
ayseee_ terazikadini dedeyi bildiği için değil genelde o kolay geliyor, benim kızımda ilk dede dedi ama dedesini bildiği için değil öyle babildama gibi iki ay sadece dede dedi nerdeyse xhjdkd şimdi 13 aylık demiyor dede,anne baba mama vs diyo
1zeynosileannis terazikadini söyleyebildiği için diyodur sürekli benim kızım aylarca herkese anne dedi dışarda babas8na anne diyince eşim sinir oluyordu 😂 zamanla yeni kelimelerle birlikte düzeliyor ☺️
Mazikeen terazikadini o 8 aylık söyledi dediğiniz kelime değil babıldama anlamlı kelimeler değil yani konuşmaya çalışma çabaları