GizemAdaKaya Bır bucuk aylık kızım var bır haftadır uyku problemi yasıyoruz ayagımda sallıyorum dalmış gibi gözüküyor sallamayı bırakınca kıpırdanma baslıyor hıc uyku girmiyor ne onun ne benım gözüme varsa önerısı olan bana yardımcı olabılır mı
Saripapatyaannesi34 GizemAdaKaya canım sana tavsiyem sallamayı alıştırmadan hemen vazgeç sallamak hiç iyi birşey değil ben ilk 3 ay salladım ve 4.ayda uyku eğitimi verdim şuan sallamıyorum yatağına koyuyorum ninni söylüyorum uyuyor henüz uyku eğitimi için erken ama alışmadan sallamayı bırakmanı tavsiye ederim bebeği sallamak geçici baygınlık yaratır ve etki geçince uyanır kitap okudum bunun için ben.Yatir yatağına beyaz gürültü aç dinlet mesela ya da dualar var onları ac o şekilde uyur belki
Ikrazumra19 GizemAdaKaya henuz cok kucuk bence sallamaktan vazgeçin sonra pnunu alamazsiniz zaten bebeginizin tek ihtiyaci olan sey siz kokusunuz
Hllergn GizemAdaKaya kesinlikle sallamak ise yaramiyor sağlamaz. Çünkü sallanmaktam dolayı geçici baygınlık yaşıyor sonra ayılıyor onu yatağında uyutmaya çalışın kundak yapıp yatağına koyun ve sonrasında pispis yapın.
Muhammedtrn GizemAdaKaya sallamak yerine kucapınızda pışpışlamayı deneyin belki düzelir. Kokunuzla uyur daha çok küçükmüş 😍 maşallah
GizemAdaKaya Saripapatyaannesi34 dedıklerını ilk baslarsa denedım sadece koynumda uyuyor sonra yerine yatırınca uyanıyor uykuya gecısde bır problemı var
GizemAdaKaya Canım ılk baslarda zaten koynumda uyutuyordum sımdı orda uyuyor yıne yerıne koyunca uyanıyor 😔 Muhammedtrn
Sumre0681_ Hazır tam alışmamışken biran önce vazgeçin sallamaktan 👍🏻 Araştırın zararlarını hemen vazgeçersiniz zaten