Newmomm345 aymtii yaa kendi çocuğum gibi sevindim maşallah canım sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah bebişlerimizin 🥹🥰🥰🥰
Newmomm345 lilasmomy Memede uyutmamaya çalış canım doyduğunu anladığın anda çıkar bu sefer gece sürekli karnı tok olsa bile memeye kalkar aman diyim uykular haram olmasın 😁🤭
lilasmomy Newmomm345 valla öyle oluyo maalesef ya 😵💫 bi yandan da nasıl uyutsam gece uyanınca aynı desteği isteyecek emzirmek de kolay geliyor açıkçası
1burc Newmomm345 şurda güzel haber veren var mı diye okumaya geldim bizde bugün 4. Aya girdik bebeğim bozulacak diye korkuyorum 😧
devrim_gnl Newmomm345 bizi aç olduğu halde yemeyen uykuya direnç gösteren surecki kucak isteyip oturunca ağlayan, süt yerine el kemiren, aglakk bı bebem oldu 4 ay 3 gunluguz, umarım geçici diye dua ediyorum
katilcivciv Newmomm345 bende cok korktum ama hic bi sorun yasamadim 4.ayda.. uyku gerilemesi de olmadi ayni sekilye uyudu
erenimm Newmomm345 1 ay sürdü 😭😑 gündüz uyumak istemiyordu, çığlık atıyordu,normalde yerine koyardım öyle uyurdu 4. ayda kucakta gezerek uyutabildim ancak başka türlü uyumazdı. İnşallah sizin kısa ve sorunsuz geçer
buketarici Meme reddi desen var gece uykusu sürekli uyanıyor gündüz uykusu toplasan 1 saat bizde yeni girdik atak dönemine
biraslananasi Newmomm345 ben 🙋🏻♀️ 4. Ay atağı vs hiç olmadı uyku gerilemesi olur dediler aksine uykuları düzene girip uzadi 🤗
ulkud aymtii maşallah diyeyim hemen nazar değmesin 🧿😅 biz dördüncü aya fena girdik 🫠 beşi bekliyorum geçer diyorlar umudum var 😂
pinar_001 Newmomm345 inşallah güzel geçer 🫶🏻🌸🎀 bizimde dördüncü ayımıza az kaldı bende tereddüt içinde bekliyorum 🥲 bir yandan da daha ne olabilir ki diyorum gündüz uykusu yok meme reddi var mamayı zar zor yediriyorum sürekli kucak istiyor vs vs